UBIO JE MLADIĆA I POSLUŽIO GA DEVOJČICI (12): Kanibala je u zatvoru sačekala SUROVA SUDBINA
Kanibal je policiji sve pokazao, Foto: Daily Mail printscreen

grozomorno

UBIO JE MLADIĆA I POSLUŽIO GA DEVOJČICI (12): Kanibala je u zatvoru sačekala SUROVA SUDBINA

Majka njegove žrtve, Galina Popovič, rekla je da neće plakati zbog smrti ubice njenog sina

Objavljeno:

Mladić (22) iz Rusije koji je optužen da je ubio čoveka i pojeo ga, zajedno sa svojom devojkom (12), umro je čekajući na suđenje.

Arkadij Zverev priznao je da je ubio stanodavca Aleksandra Popovića (21) pa je skuvao njegovu očnu jabučicu, njegovu odsečenu glavu ubacio u mikrotalasnu i ohrabrio devojku da isprži i pojede njegovo srce i mozak.

Policija je saopštila da je Zverev pre četiri meseca pao u komu nakon pokušaja samoubistva u svojoj zatvorskoj ćeliji, pre nego što je nekoliko meseci kasnije umro u bolnici pod oružanom stražom.

Majka njegove žrtve, Galina Popovič, rekla je da neće plakati zbog smrti ubice njenog sina.

- Karma ipak postoji - i donela je svoju odluku - rekla je ona.

Devojka (12) je priznala policiji kako je koristila tiganj da kuva i jede srce muškarca kojeg je 'ubila' - ali je rekla da je ukus 'suviše sladak' i da je 'mozak postao mnogo ukusniji'.

Ruske vlasti su saopštile da je Zverev priznao svoje zločine i da je pokazao detektivima kako je ubio svoju žrtvu u sablasnom videu. Optužen je za ubistvo i očekivalo se da će biti optužen za silovanje maloletnice pre nego što se ubio.

Devojčica ostaje u dečjem zatočeničkom centru, ali je ispod godina za krivičnu odgovornost i neće biti optužena za kanibalizam.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.