RODITELJI IZ PAKLA: Mučili su devojčicu (5) jer je debela i na kraju su je ubili! Sudija šokirana povredama!
Vud i Tejlor uhapšeni su prošle nedelje u Las Vegasu zbog ubistva devojčice, Foto: POLICIJSKA UPRAVA GRADA LAS VEGASA, FACEBOOK

užas

RODITELJI IZ PAKLA: Mučili su devojčicu (5) jer je debela i na kraju su je ubili! Sudija šokirana povredama!

Lara Dejvis pronađena je 9. aprila bez svesti u domu svoje majke

Objavljeno: 13:29h

Bivši igrač američkog fudbala Sijer Vud (28) i njegova partnerka Emi Tejlor (25) optuženi su za zlostavljanje i ubijstvo svoje petogodišnje ćerke Lare Dejvis, a policijski izvještaj o slučaju otkrio je grozne detalje pogibije devojčice, piše Daily Mail.

Prema izveštaju, Vud je ćerku neposredno pre smrti terao da po stanu "trči šprinteve", "radi trbušnjake" i "čučnjeve uza zid" jer je mislio da je debela. Policija je rekla da im je Vud rekao da je pokušao da je vrati na pravi put,jer je bila "bucmasta". U izveštaju takođe stoji da je Tejlor svoju ćerku kažnjavala tako što joj je sedila na grudima.

Lara Dejvis pronađena je 9. aprila bez svesti u domu svoje majke. Preminula je u bolnici od kombinacije brutalnih povreda. Vud i Tejlor uhapšeni su prošle nedelje u Las Vegasu. Sudiju lasvegaškog suda Melani Endres-Tobison pred koju je par izveden šokirala je ozbiljnost povreda koje je pretrpela devojčica.

Obdukcijom koju je provela kancelarija mrtvozornika okruga Klark utvrđeno je da su devojčici slomljena rebra, da joj je na više mesta nagnječena lobanja, te da joj je zarezana jetra. Dejvuis je preminula od sijaseta povreda koje je pretrpela i njena se smrt tretira kao ubistvo.

Vud i Tejlor pred sud će izaći 21. maja, a do tada će biti u pritvoru, jer im je sutkinja uskratila mogućnost izlaska na slobodu uz plaćanje jemstva. Tejlor se pre teretila za zlostavljanje i zanemarivanje, međutim sutkinja Endres-Tobison kaže da će sada vrlo verojatno biti optužena i za ubistvo.

Vud je američki fudbaler profesionalno igrao za NFL tim Houston Texansa, New England Patriotsa i Buffalo Billsa, a igrao je i u Kanadskoj ligi američkog fudbala CFL-u. Fakultetski američki fudbal igrao je na Univerzitetu Notr Dam.

Devojčica je u februaru napunila pet godina, a živela je naizmenično u Kaliforniji s ocem Danaunom Dejvisom i u Nevadi sa svojom majkom Emi Tejlor.

"Tragično je to što je njen život bio pred njom. Ne može biti da je više nema. Ne mogu je više nazvati. Nikada nisam mislio da ću sahraniti svoje petogodišnje dete", rekao je Dejvis za lokalne medije.

(Espreso.co.rs/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.