ONI SE TRAŽE! Otac i ćerka se slikali ispred Notr Dama, nekoliko minuta kasnije niko ih nije video! (VIDEO)
Fotografija je snimljena pre zalaska sunca i požara koji je osvetlio parisko nebo i koji je lokalizovan oko tri sata ujutro, Foto: Printscreen / Twiter

slučajnost?

ONI SE TRAŽE! Otac i ćerka se slikali ispred Notr Dama, nekoliko minuta kasnije niko ih nije video! (VIDEO)

Neposredno pred izbijanje požara u pariskoj katedrali Notr Dam snimljena je fotografija koja je zapalila društvene mreže

Objavljeno:

Samo sat vremena prije nego što je razorni požar načeo znamenitu parisku katedralu Notre-Dame, otac i kćerka snimljeni su kako se sretno igraju ispred historijskog spomenika, a fotografija je otad postala viralna.

Fotografija je snimljena pre zalaska sunca i požara koji je osvetlio parisko nebo i koji je lokalizovan oko tri sata ujutro, nakon što je prvo progutao toranj, a ubrzo i čitav krov.

Brooke Windsor kaže da je snimila fotografiju oca i kćerke koji su uživali ispred 850 godina starog spomenika, koji godišnje poseti do 14 miliona turista.

"Umalo sam prišla tati i pitala ga želi li fotografiju. Sada bih volela da jesam. Twitteru, imaš li neke magije, pomozi mu da pronađe ovo", napisala je, a njen post je postao viralan.

Otac još uvek nije identifikovan, ali fotografija je već završila u brojnim medijima i verovatno je samo pitanje vremena kad će biti pronađen.

Fotografija je za kratko vreme imala 100.000 deljenja i 200.000 lajkova.

Da podsetimo u razornom požaru koji je zahvatio Notr Dam simbol Pariza i Francuske uništeni su glavni toranj i veći deo krova na vekovima staroj katedrali, ali su dva zvonika i glavna konstrukcija očuvani.

Spasena je i većina umetničkih dela zahvaljujući velikoj požrtvovanosti 400 vatrogasaca koji su se borili gotovo devet sati sa vatrenom stihijom.

Bonus video

(Espreso.co.rs/usatoday.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.