EVO ZAŠTO PUTIN UVEK DESNU RUKU DRŽI SKORO NEPOKRETNU: Tajna je konačno OTKRIVENA!
Vladimir Putin, Foto: EPA

OTKRIVENA RUSKA TAJNA

EVO ZAŠTO PUTIN UVEK DESNU RUKU DRŽI SKORO NEPOKRETNU: Tajna je konačno OTKRIVENA!

Tim neurologa iz Portugala, Italije i Holandije analizirao je položaje i pokrete koji mogu biti prvi znaci nekih bolesti...

Objavljeno:

Vladimir Putin svoju desnu ruku drži skoro nepokretnu zbog intenzivne obuke u ruskoj obaveštajnoj službi KGB, a ne zbog Parkinsonove bolesti, navodi se u studiji koju je danas objavio Britanski medicinski žurnal (BMJ).

Tim neurologa iz Portugala, Italije i Holandije analizirao je položaje i pokrete koji mogu biti prvi znaci nekih bolesti, a naučnici su bili “iznenađeni“ načinom na koji Putin hoda, prenosi agencija AFP.

Kako navodi francuska agencija, na video snimku na kome se vidi hod ruskog predsednika, njegova leva ruka normalno prati korake, dok je desna potpuno ukočena što je često znak Parkinsonove bolesti. Međutim, doktori nisu pronašli druge simptome bolesti kod Putina, poput tremora, krutosti ili loše koordinacije, već sasvim suprotno: ruski šef države ima “odlične motoričke sposobnosti“, nosilac je crnog pojasa u džudu, diže tegove i pliva, a piše brzo i bez drhtanja ruke.

Objašnjenje koje naučnici na kraju i navode u studiji poziva se na posebne načine treniranja pronađene u priručniku koji je koristila bivša sovjetska obaveštajna služba KGB.

Priručnik, koji su preveli na holandski jezik, nalaže operativcima da čuvaju svoje oružje u desnoj ruci blizu grudi i da se kreću na jednoj strani, obično levoj, a ideja je da službenici mogu brzo da potegnu pištolj. Kako se navodi u studiji, Ruski predsednik Vladimir Putin i Ivanov su bivši zvaničnici KGB-a, a Serđukov i Sidorov su, takođe, prošli vojnu obuku.

BONUS VIDEO:

NE OVO NIJE NOŽ! Nikad ne biste pogodili šta je u pitanju! Svakako mnogo opasnije nego što izgleda! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.