DEVOJČICA (3) SE SAKRILA ISPOD KREVETA I GLEDALA STRAVIČAN PRIZOR: Njena cela porodica je ubijena
Ubijena porodica, Foto: ABC printscreen

nasilje nad ženama

DEVOJČICA (3) SE SAKRILA ISPOD KREVETA I GLEDALA STRAVIČAN PRIZOR: Njena cela porodica je ubijena

Stravičan zločin u Feniksu

Objavljeno:

Muškarac iz Feniksa ubio je četvoro ljudi, uključujući svoju suprugu i dve ćerke, u krvavom masakru koji je usledio nakon svađe o prevari.

Osumnjičeni, 30-godišnji Ostin Smit, vratio se kući iz bara u četvrtak uveče i napao svoju ženu zbog optužbi da ga je prevarila, što je ona demantovala, navodi CNKSV.

Potom je ubio svoju ženu i dve ćerke u porodičnoj kući i odvezao se do stana čoveka za kojeg je verovao da je spavao sa njegovom suprugom, rekao je narednik Tomi Tompson iz policije u Feniksu. Tamo je ubio u tog čoveka i povredio još dvojicu, rekao je on.

Njegova supruga, Dasia Paterson, 29, i njihove ćerke Marijan Smit, 7, i Naša Smith 5, pronađene su mrtve u porodičnom domu, saopštila je policija. Njegova trogodišnja ćerka skrivala se pod krevetom kada je policija stigla i nije povređena, rekao je Tompson.

Osumnjičeni je izjavio policiji da je odlučio da je ne ubije jer ga je "podsetila na sebe", izveštavaju mediji, pozivajući se na sudske dokumente. Policija je saopštila da je starija kćerka umrla od povrede tupim predmetom, a osumnjičeni je rekao istražiteljima da ju je navodno ubio jer je plakala.

Nakon što je ubio svoju porodicu, Smit se odvezao u stambeni kompleks u Feniksu i smrtonosno upucao 46-godišnjeg Rona Frimana, koga je optužio da ima aferu sa njegovom ženom, saopcštila je policija.

Pored Frimana, navodno je pucao u druge dve osobe - muškarca i ženu - koji nisu identifikovani. Žena, 47, je u kritičnom stanju dok je muškarac, 33, pretrpeo teške povrede.

Policija je primila poziv o pucnjavi u stanu i pronašla automobil osumnjičenog koji je pobegao sa mesta zločina kad su stigli, rekao je Tompson.

- Automobil je zaustavljen na maloj udaljenosti od mesta zločina ... a osumnjičeni, Ostin Smit je odveden u pritvor bez incidenata - dodao je on.

Tokom ispitivanja u policijskoj stanici u Feniksu, osumnjičeni je rekao da je "razlog što je pucao u te ljude zato što je u Božjim očima bilo u redu za njega da se son to reši na takav način", rekao je Tompson.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.