MAJKA JE SAMO NA MINUT OSTAVILA SINA (4) I ĆERKU (6) U KOLIMA: Kada se vratila, prizor je bio JEZIV!
Mili Dru Keli koji je upucao četvorogodišnji brat, Foto: Printscreen

TRAGEDIJA

MAJKA JE SAMO NA MINUT OSTAVILA SINA (4) I ĆERKU (6) U KOLIMA: Kada se vratila, prizor je bio JEZIV!

Četvorogodišnjak je pronašao očev automobil 

Objavljeno: 15.04.2019. 07:35h
  • 2

Dečak star četri godine iz Džordžije, slučajno je pronašao očev pištolj koji se nalazio u automobilu i tom prilikom je upucao svoju sestru, Mili Dru Keli (6) na parkingu ispred porodične kuće u Dalasu. Kako se navodi, njih dvoje su se nalazili sami u automobilu, dok je majka izašla da proveri zašto automobil neće da upali.

Iz policije su saopštili da je do tragedije došlo kada se porodica spremala da krene na utakmicu male lige bejzbola u kojoj je nastupao četvorogodišnjak. Iako je posle pucnja majka brzo prevezla devojčicu u bolnicu njoj nije bilo spasa, pošto joj je brat ispalio metak direktno u glavu, sa desne strane.

Kancelarija šerifa okruga u kojem porodica živi saopštila je da neće podizati optužnicu.

- To je veoma teška i tužna situacija. Na osnovu svih dokaza i čitave situacije, smatramo da nema potrebe da podižemo optužnicu u ovom slučaju - rekla je Alison Henson, poručnik.

Porodica je posle tragične smrti svoje ćerke odlučila da njene organe donira, a u njihovo ime je organizovana i kampanja za prikupljanje novčanih sredstava na sajtu "Go faund mi".

 

- Mili Dru je podarila život danas tako što je donirala organe, i na taj način je pokazala svoju ljubav prema Isusu, kojeg je volela celim svojim bićem i svime što ima - stajalo je uopisu organizatora prikupljanja donacija.

(Espreso.rs/New York Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media