SAVET BEZBEDNOSTI PROGALSIO AMERIČKE VOJNIKE ZA TERORISTE! Vašingtonu se ovo neće dopasti!
SB Irana je nazvao opasnim i nezakonitom odlukom Trampa da unese Korpus čuvara islamske revolucije u spisak terorističkih organizacija!, Foto: Printscreen / Youtube

ŠTA REĆI...

SAVET BEZBEDNOSTI PROGALSIO AMERIČKE VOJNIKE ZA TERORISTE! Vašingtonu se ovo neće dopasti!

SB Irana je nazvao opasnim i nezakonitom odlukom Trampa da unese Korpus čuvara islamske revolucije u spisak terorističkih organizacija

Objavljeno:

Savet bezbednosti Irana je optužio američku vladu da pomaže terorizam, proglasio Centralnu komandu SAD i njima povezane strukture terorističkim organizacijama.

SB Irana je nazvao opasnim i nezakonitom odlukom Trampa da unese Korpus čuvara islamske revolucije u spisak terorističkih organizacija.

Ranije je Ministarstvo inostranih poslova Irana predložilo Višem savetu za nacionalnu bezbednost da uvrsti Centralnu komandu SAD na Bliskom istoku u spisak terorističkih organizacija.

- Ministar inostranih poslova Irana Muhamed Džavad Zarif u pismu šefu Višeg saveta za nacionalnu bezbednost Irana (Hasanu) Rohaniju predložio je Višem savetu za nacionalnu bezbednost države da unese oružane snage SAD na Bliskom istoku, poznatiju kao CENTKOM, u spisak terorističkih organizacija - navodi se u saopštenju na kanalu Ministarstva spoljnih poslova Irana na Telegramu.

Šef diplomatije Mohamed Zarif je poslao i protestnu notu o američkoj odluci švajcarskoj ambasadi u Teheranu, koja se brine o američkim interesima u Iranu.

Ranije je američki predsednik Donald Tramp saopštio da će uvrstiti iranski Korpus čuvara islamske revolucije u spisak inostranih terorističkih organizacija.

BONUS VIDEO:

Radnici fabrike iz Ivanjice firmu napustili uz muziku! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.