PUTIN GAJI SUPERVOJNIKE SA TELEPATSKIM MOĆIMA! Ima li istine u ovome što ste pročitali?
Časopis Ministarstva odbrane kaže da su neke trupe naučene da pucaju u sefove, Foto: AP Mikhail Klimentyev

SUPERHEROJI

PUTIN GAJI SUPERVOJNIKE SA TELEPATSKIM MOĆIMA! Ima li istine u ovome što ste pročitali?

Koja je najjača supersila ruske vojske?

Objavljeno:

Ako želite da se upustite u paranormalno, evo razloga da se prijavite u rusku vojsku.

Časopis Ministarstva odbrane kaže da su neke trupe naučene da otvaraju sefove, izbegavaju zasede i spaljuju kompjuterske čipove koristeći ... telepatske moći.

Da li ste se zapitali koja je najjača super sila vojske?

Nemojte ni pomisliti na Spetsnaz ili nuklearne podmornice, ili EMP oružje, jer "Armeiski Sbornik" ima nešto veće.

Časopis, koji vodi Ministarstvo odbrane, tvrdi da je vojska u velikoj meri u parapsihologiji, koja proučava čudne stvari kao što su telepatija, prekognicija, iskustva bliske smrti ili reinkarnacija.

Još krajem osamdesetih godina, sovjetska vojska počela je da razvija ono što je nekadašnja stvar - pod nazivom 'Super-vojnik za buduće ratove' - naziva 'metakontakt', drugim rečima, neka vrsta telepatske moći koja može učiniti pešaka u superheroja .

Takav ratnik, insistira, sposoban je da iskoristi svoju moždanu moć "da sagore čipove u generatorima, prisluškuje razgovore ili ometa telekomunikacije, uključujući televizijske i radio talase." Više od toga, verovali ili ne, vojska eksperimentiše sa razne jezičke veštine. Telepata je navodno uspeo da pročita fajl zaključan u sefu koji je bio "napisan na jeziku koji nije govorio". Druge karakteristike supersile imale su očigledne vojne primene, otkriva časopis. Telepatski kontakt može pomoći trupama da izbegnu zasede, otkriju skrovišta i leče one koji su ranjeni u akciji.

Ona je takođe neophodna za obavljanje „neverbalnog ispitivanja“ neprijateljskog vojnika. Ispitivač bi znao "kakva je on osoba, koje snage ili slabosti ima, i da li je dobar za regrutovanje." Razvijajući neprijateljski um širom otvoren "100 posto verodostojan, ne možete se izvući iz njega" članak tvrdi. Štaviše, visoki ruski političari, poslovni kapetani i top menadžeri u bankarskom sektoru takođe su učili neke telepatske veštine. (Upozoreno je naoružano, zato imajte to na umu kada razgovarate sa ruskim zvaničnikom ili se bavite ruskom bankom).

Šaleći se na stranu, neke vojske vrhunskih slojeva pažljivo proučavaju načine uticaja na ljudski um i manipulisanje ljudskim ponašanjem. Mnoge vodeće sile koristile su psihološki rat u nedavnim sukobima, a Irak i Avganistan - poznati po američkoj kampanji za osvajanje "srca i umova" - bili su najistaknutiji primeri. Međutim, takvi napori nikada nisu prevazišli ono što je naučno dokazano.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/rt.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.