AMERIKA JE NA NOGAMA! Kineskinja PREVARILA OBEZBEĐENJE i ušla na Trampov privatni posed!
Juđing Džang prišla agentu tajne službe na kontrolnom punktu ispred kluba u Palm Biču u subotu popodne i rekla da je član kluba i da želi da koristi bazen!, Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

AMERIKA JE NA NOGAMA! Kineskinja PREVARILA OBEZBEĐENJE i ušla na Trampov privatni posed!

Juđing Džang prišla agentu tajne službe na kontrolnom punktu ispred kluba u Palm Biču u subotu popodne i rekla da je član kluba i da želi da koristi bazen

Objavljeno:

Juđing Džang koja je nosila dva kineska pasoša i USB sa softverom koji je bio "zaražen" virusom slagala je agente tajne službe i nakratko je primljena u letovalište Mar-a-Lago američkog predsednika Donalda Trampa prošlog vikenda, tokom njegove posete Floridi, navode federalni tužioci u sudskim dokumentima. Juđing (32) je prišla agentu tajne službe na kontrolnom punktu ispred kluba u Palm Biču u subotu popodne i rekla da je član kluba i da želi da koristi bazen, navodi se u sudskim dokumentima.

Ona je pokazala pasoše kao identifikaciju, preneo je AP. Agenti su izjavili da ona nije bila na listi članova, ali da je menadžer kluba mislio da je Juđing kćerka jednog od članova. Naveli su da kada su je pitali da li je Džang njen otac, ona nije jasno odgovorila, ali su mislili daje možda u pitanju "jezička barijera" i pustili su je. Juđing je promenila priču kada je ušla u klub, izjavili su agenti i dodali da je rekla recepcionaru da je tu kako bi prisustvovala događaju Kinesko-američke Asocijacije Ujedinjenih nacija te večeri.

Takav događaj nije bio zakazan i pozvani su agenti. Agent Samuel Ivanović napisao je u sudskim dokumentima da mu je Juđing rekla da je tu radi kinesko-američkog skupa i da je došla ranije da bi se upoznala sa klubom i napravila fotografije pokazavši mu pozivnicu na kineskom jeziku koju on nije mogao da pročita.

BONUS VIDEO:

ČAMAC ZAPLOVIO ULICOM! Čovek iz petnih žila pokušava da ga zaustavi da se ne zakuca! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.