ENGLESKI SNOBOVI PRAVE SR*NJE OD BREGZITA! Nemački ministar ih BRUTALNO IZVREĐAO! NEMAJU POJMA SA ŽIVOTOM
Burno u Londonu, Foto: Profimedia

oštro u eu!

ENGLESKI SNOBOVI PRAVE SR*NJE OD BREGZITA! Nemački ministar ih BRUTALNO IZVREĐAO! NEMAJU POJMA SA ŽIVOTOM

"Ne znam da li bi Vilijam Šekspir mogao da smisli ovakvu tragediju, ali ko će da plati račun?"

Objavljeno:

Nemački ministar za Evropu Mihael Rot optužio je “90 odsto” britanske vlade da “nema pojma kako radnici razmišljaju, žive, rade i kako se ponašaju”, dok političari u Uniji smatraju haos u Vestminsteru korisnim argumentom u kampanji za predstojeće izbore, piše Blic.

Na konferenciji Socijaldemokratske partije Nemačke (SPD) u subotu, Mihael Rot odustao je od diplomatskog bontona kako bi osudio ono što je nazvao bregzitovskim “velikim sr..em”

Britanski političari, “rođeni u svili i kadifi, koji su pohađali privatne škole i elitne univerzitete” odgovorni su za bezizlaznu situaciju u parlamentu, ali verovatno neće pretrpeti direktne posledice svojih postupaka”, rekao je on.

- Ne znam da li bi Vilijam Šekspir mogao da smisli ovakvu tragediju, ali ko će da plati račun? upitao je Rot (48), ministar za Evropu u nemačkoj vladi od 2013. godine.

Prošle nedelje, itonovac Džejkob Ris-Mog, ismevao je kolege konzervativce u Donjem domu zato što su završili državnu školu, kada je rekao da su “uobičajeno... veoma inteligentni, ali debelo greše”.

Predsednik Evropske ostraživačke grupe (ERG) u britanskom parlamentu, koja okuplja konzervativce koji se dobrovoljno prijave, a protivi se članstvu u EU, na udaru je kritika nakon što je na Tviteru objavio snimak govora, koju je održao jedan od lidera nemačke populističke partije Alternativa za Nemačku (AfD).

BONUS VIDEO: SRBIJA PAMTI! 20 godina od stravičnog zločina, a sećanja ne blede! OVE PRIČE SVEDOČE STRAŠNU ISTINU (KURIR TV UŽIVO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.