PUTIN OBJAVIO TAJNI SNIMAK DONALDA TRAMPA S RUSIMA Svi su znali da su mu pomogli da pobedi, ali ovo nismo očekivali
Tramp je razotkriven, Foto: EPA

amerika na nogama

PUTIN OBJAVIO TAJNI SNIMAK DONALDA TRAMPA S RUSIMA Svi su znali da su mu pomogli da pobedi, ali ovo nismo očekivali

Vladimir Putin, predsednik Rusije, rešio je da sve razotkrije

Objavljeno:

Donald Tramp se već godinu dana nalazio pod istragom zbog sumnji da je dobio izbore uz pomoć ruskih zvaničnika sa kojima je sarađivao.

Robert Mjuler, specijalni tužilac koji je vodio istragu, zaključio je da meštanja Rusa nije bilo - a onda je usledio šok!

Vladimir Putin, predsednik Rusije, rešio je da sve razotkrije, pa je objavio snimak iz posete Donalda Trampa pre izbora 2016. godine.

Tramp je tada išao u Moskvu da pregovara otvaranje Tramovog tornja u ruskoj prestonici, ali pravi razlog posete je bio sastanak sa ruskim hakerima koji su mu najavili svoj plan da sruši Hilari Klinton, koja je bila njegova protivnica na izborima.

Snimak prikazuje tajni razgovor u kojem Tramp jasno prihvata rusku pomoć za pobedu, a u zamenu nudi ukidanje sankcija i druge olakšice.

Američka javnost je u neverici, a jedini problem je što - snimak ne postoji!

Ova vest je izmišljena! Razlog? Danas je 1. april, svetski dan šale i pošalice! Oprostićete nam, naravno, na ovoj prvoaprilskoj šali, zadatak nam je bio da vas malo razveselimo u ovom danu koji bi trebalo da nas podseti koliko je humor bitan u životima svih nas. Nadamo se da smo uspeli!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.