KOJA JE MAMA, A KOJA JE ĆERKA? Kao sestre su, a razlika 23 godine!
Zajedno treniraju i trče maraton, Foto: Printscreen Facebook

šta mislite?

KOJA JE MAMA, A KOJA JE ĆERKA? Kao sestre su, a razlika 23 godine!

Veoma su identične, iako je razlika u godinama velika!

Objavljeno:

Za baku dvoje unučadi, Šeron Gouz (57) iz Vashingtona, mnogi koji je ne poznaju misle da je unucima tetka, a svojoj ćerci sestra. To što toliko nalikuje na svoju 23 godine mlađu ćerku Andreu Malcevški (34) ova baka, kaže, duguje redovnom vežbanju i modnim trikovima.

Andrei je, kako kaže, drago kad joj mamu pomešaju sa sestrom, ali to je 'ne čudi, jer mama više izgleda kao da joj je 30, nego kao da će ubrzo napuniti 60 godina'. Inače obe frizerke, Sharon i Andrea zajedno i vežbaju, a zajedno su već istrčale i četiri maratona i devet polumaratona, sve kako bi ostale u dobroj formi.

- Majka i ja smo jako bliske, a iako ne živimo blizu, čujemo se svaki dan - ispričala je Andrea, inače majka dvoje dece. Dodaje i da joj je drago kad ju pitaju je li joj majka sestra.

Misli da je odlično što ona tako brine o sebi, svom zdravlju i dobroj formi.

- Često me pita za modni savet i nosimo sličnu odeću, ali ne bi nikad obukla nešto u čemu izgleda kao da se 'trudi da izgleda mladoliko' - ispričala je Andrea o majci, za koju kaže da voli da nosi kratke suknje, ali kako uvek pazi da ne pretera i da ne bude 'previše otkrivena'.

- Ona je moja najbolja prijateljica, a mislim da je i ja održavam mladolikom - kaže Andrea, a njena majka priča da je kao devojka završila za pilotkinju, ali je kasnije ipak odlučila da krene drugim putem. Kaže da joj je danas drago što radi isto što i kćerka, kojoj jedinoj veruje kad su u pitanju odabiri modnih kombinacija.

Dodala je da svoj mladoliki izgled može da zahvali zaštiti od sunca koju uvek nosi i otkrila je kako joj suprug često kaže da bolje izgleda sada nego pre 37 godina kad su se venčali.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.