KAKVA JE OVO BOMBA! Eminemova ćerka se SKINULA i pokazala SVE! (FOTO)
Veoma je popularna na društevnim mrežama, Foto: Printscreen Instagram

top

KAKVA JE OVO BOMBA! Eminemova ćerka se SKINULA i pokazala SVE! (FOTO)

Isklesano telo ćerke poznatog repera brzo je postalo glavna tema na društvenim mrežama, a njene fotografije postale su pravi hit

Objavljeno:

Ćerks repera Eminema (46), američka pevačica Hail Jade Škot (23) postala je prava Instagram influencerica, a poslednjim objavama u kupaćem kostimu oduševila je svoje pratioce.

- Prava si bomba i izgledaš stvarno fantastično - samo je jedan od mnogih komentara njenih pratioca na društvenim mrežama. Isklesano telo ćerke poznatog repera brzo je postalo glavna tema na društvenim mrežama, a njene fotografije su postale pravi viralni hit.

foto: Printscreen Instagram

Zanosne fotografije u bikiniju dosad su 'zaradile' preko 190 hiljada lajkova Hailieninih mnogobrojnih pratioca, ali i pritom lavinu pozitivnih komentara na račun njenog izgleda.

foto: Printscreen Instagram

Koliko je ćerka repera postala popularna i uticajna na društvenim mrežama, pokazuje i broj Instagram korisnika koji je prate. Naime, Hailie trenutno prati više od milion ljudi.

foto: Printscreen Instagram

Eminemovu kćer takođe zanima muzika, a usput studira i na Univerzitetu Mičigen. Na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije s putovanja.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24.sata hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.