TRAMP IMA DA OMRSI BRKOVE! Tifani ponela tati BROJNE POKLONE iz Srbije (FOTO)
Tifani je ponela brojne suvenire iz naše zemlje, a za tatu je navodno spremila čvarke i dva litra domaće rakije!, Foto: Printscreen / Instagram

MISLILA JE NA NJEGA

TRAMP IMA DA OMRSI BRKOVE! Tifani ponela tati BROJNE POKLONE iz Srbije (FOTO)

Tifani je ponela brojne suvenire iz naše zemlje, a za tatu je navodno spremila čvarke i dva litra domaće rakije

Objavljeno:

Tifani Tramp, ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, napustila je juče u jutarnjim časovima Beograd u kojem je boravila nedelju dana s dečkom Majklom Bulosom i njegovim bratom.

Tifani je ponela brojne suvenire iz naše zemlje, a za tatu je navodno spremila čvarke i dva litra domaće rakije! Viđena je na beogradskom aerodromu u pratnji obezbeđenja, a bila je raspoložena i nasmejana.

- Tifani je želela da obraduje tatu specifičnim poklonom i verujem da će se iznenaditi. Moram da napomenem da je svojim najbližima kupila neke suvenire karakteristične za naš grad, ali je za Donalda spremila pravi srpski tradicionalni poklon. Majkl joj je predložio da tastu kupe rakiju iliti "šneps" kako Amerikanci kažu i to onu koju su probali prvo veče u kafani u Skadarliji - otkriva izvor upućen u dešavanja.

Поздрав из Србије ??

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

U hotelu u kome su odseli su im predložili da kupe i čvarke jer je to nešto čime su turisti oduševljeni i što uvek ponesu sa sobom.

- Poznato je da Tramp ne pije alkohol, ali to ne znači da ne treba da ga ima kod sebe. Tifani je to kupila s namerom da njen otac i to piće ponudi svojim gostima kad mu dođu u posetu - kaže izvor i dodaje da su pred polazak Trampove naslednice u Ameriku ljudi iz njenog tima degustirali sve ono što je ona tati kupila.

Tifani su dostavljene dve flaše rakije - litar šljivovice i litar dunjevače i pola kilograma pravih domaćih dimljenih čvaraka.

- Iako su proizvodi stigli iz domaćinske kuće bili su dobro provereni. Tifani je zadovoljno napustila našu prestonicu i rekla da će se vratiti - kaže izvor upućen u dešavanja.

BONUS VIDEO:

TIFANI TRAMP RUČALA U SAMOM CENTRU BEOGRADA: Donaldova mezimica uživala u ukusnim specijalitetima! A EVO ŠTA SE SVE NAŠLO NA MENIJU! (FOTO, VIDEO)

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.