AMERIČKI ADMIRAL UPOZORIO CEO SVET: Budite na oprezu, PUTIN JE NAJOPASNIJI ČOVEK NA PLANETI!
Admiral malen je, inače, u istom intervjuu upozorio sunarodnike da je ogromni američki državni dug, koji nastavlja da raste, „najveća pretnja nacionalnoj bezbednosti Sjedinjenih Država“, Foto: Printscreen / Youtube

upozorenje

AMERIČKI ADMIRAL UPOZORIO CEO SVET: Budite na oprezu, PUTIN JE NAJOPASNIJI ČOVEK NA PLANETI!

U intervjuu Fox Business News, Malen prvo upozorio svoje u Vašingtonu i Pentagonu da moraju biti neprekidno budni i na oprezu povodom „Putinovog strateškog nuklearnog naoružanja u Evropi“

Objavljeno:

Predsednik Rusije Vladimir Putin najopasniji je čovek na planeti – izjavio je američki admiral Majkl Malen.

A on nije bilo ko, niti – tek jedan od američkih admirala. Jer, bio je i predsednik komiteta načelnika štabova Oružanih snaga SAD.

U intervjuu Fox Business News, Malen prvo upozorio svoje u Vašingtonu i Pentagonu da moraju biti neprekidno budni i na oprezu povodom „Putinovog strateškog nuklearnog naoružanja u Evropi“. Dodao je da to oružje „povećava rizik upotrebe takvog oružja generalno“.

U nastavku je, komentarišući upozorenje ruskog lidera da će nove rakete RF biti usmerene na Ameriku ako ona svoje rakete srednjeg dometa pošljae u Evropu, rekao:

Zaista mislim da je predsednik Putin najopasniji čovek na planeti. I smatram da je govorio apsolutno ozbiljno o tome što ima nameru da uradi“.

Admiral malen je, inače, u istom intervjuu upozorio sunarodnike da je ogromni američki državni dug, koji nastavlja da raste, „najveća pretnja nacionalnoj bezbednosti Sjedinjenih Država“.

BONUS VIDEO:

VETAR BACA AVION KAO DA JE IGRAČKA! Putnici prošli agoniju dok se pilot borio da sleti!

(Espreso.co.rs / US Standard)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.