TROJE MONSTRUMA KAKVE SVET NIJE VIDEO: Ćerku su držali golu u kavezu, a njena sudbina bila je nezamislivo užasna
Montrumi su ubili ćerku, Foto: Effingham County Sheriff's Office

suđenje ubicama

TROJE MONSTRUMA KAKVE SVET NIJE VIDEO: Ćerku su držali golu u kavezu, a njena sudbina bila je nezamislivo užasna

Meri Kroker umrla je prošlog oktrobra, nakon čega je zakopana u plitkom grobu u dvorištu

Objavljeno: 16:34h

Devojčicu od 14 godina, čije je telo pronađeno zakopano u dvorištu, roditelji su držali zavezanu u psećem kavezu u kuhinji, golu.

Morala je da radi sve kućane poslove, redovno je bila izgladnjivana, a drugi članovi porodice su je tukli, otkriveno je na sudu u američkoj saveznoj državi Džordžiji, tokom procesa njenim roditeljima i drugim članovima porodice.

Meri Kroker umrla je prošlog oktrobra, nakon čega je zakopana u plitkom grobu u dvorištu. Da slučaj bude još strašniji, policija je onde našla i ostatke njenog dve godine starijeg brata Elvina, za kojeg se veruje da je umro 2016. godine i da je i sam bio zlostavljan.

Kako su deca bila obrazovana kod kuće i nisu išla u školu, nije bilo načina da se zlostavljanje otkrije, kažu nadležni. Da su deca umrla, otkriveno je tek nakon što je jedna rođaka čula za Marinu smrt i prijavila je policiji.

Tela su pronađena 20. decembra. Njihov otac Elin Kroker stariji (50), maćeha Kendis Kroker (33) i troje drugih članova porodice – Kendisin brat Toni Rajt (31), njena majka Kim Rajt (50) i dečko Kim Rajt Roj Entoni Prater (55) zbog svega toga terete se za ubistvo i okrutnost prema deci. Zadržani su u pritvoru i očekuje se da će poreći krivicu.

Istražiteljka Ebi Braun rekla je na sudu u Efingemu kako je Meri bila zaključana u kavezu i na više od 24 sata odjednom. Udarali su je predmetima poput tiganja i elektrošokirali, a otac, koji je inače radio kao Deda Mraz u radnji Volmart, povremeno bi je očistio tako što bi kavez odvukao u kupatilo i isprao tušem.

Braun je rekla da je ovo zlostavljanje bila kazna za odbijanje vežbanja, obavljanja kućnih poslova i krađu hrane. Na očevom telefonu pronađena je fotografija gole Meri u kavezu, snimljena nedugo pre njene smrti, kao i poruke koje je razmenjivao sa suprugom o zlostavljanju.

Merin brat Džejms (11), koji ima cerebralnu paralizu, svedočio je da je sestru morao da udara kućnim predmetima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.