ŽENU PRETUKLI MIGRANTI, PA JOJ UNAKAZILI LICE: Nazivali je kučk*m, a ovo je njena poruka za MERKELOVU! (VIDEO)
Prebijena Nemica ljuta na kancelarku, Foto: Printscreen

ozbiljan problem

ŽENU PRETUKLI MIGRANTI, PA JOJ UNAKAZILI LICE: Nazivali je kučk*m, a ovo je njena poruka za MERKELOVU! (VIDEO)

Snimak koji je okačila Stefani Kickhof skupio je pola miliona pregleda. Žrtva brutalnog napada se u videu zahvaljuje kencelarki Angeli Merkel što je otvorila granice i obogatila kulturu zemlje

Objavljeno:

Video iz Nemačke prikazuje ženu sa teškim povredama lica, koja govori da su je migranti pretukli bez ikakvog razloga dok su je nazivali k*čkom.

Snimak koji je okačila Stefani Kickhof skupio je pola miliona pregleda. Žrtva brutalnog napada se u videu zahvaljuje kencelarki Angeli Merkel što je otvorila granice i obogatila kulturu zemlje.

Nemačka je doživela drastičan skok nasilnih krivičnih dela od početka migrantske krize 2015 godine. Ministarstvo unutrašnih poslova je saopštilo da je broj krivičnih dela koji su počinili migranti iznosi 402.741 što čini neverovatnih 27.6% krivičnih dela u celoj zemlji.

Nemačka vlast nije uspela da implementira efikasnu strategiju za suzbijanje migrantskog nasilja, što je slučaj i sa drugim zemljama Evrope. Sa druge strane velik broj Nemaca nezadovoljan je ponašanjem režima koji implementira cenzuru na društvenim mrežama pod izgovorima „govora mržnje“ i „širenja predrasuda“.

Snimak je više puta uklanjan sa društvenih mreža pod opravdanjem da krši pravila političke korektnosti. Određeni broj komentara je napadao žrtvu prebijanja da širi rasizam, jer pominje ko su napadači.

BONUS VIDEO:

GRAĐEVINCI NE DAJU BEOGRAĐANIMA DA SPAVAJU: Nesnosna buka na uglu Omladinskih brigada i Milutina Milankovića trajala sat vremena (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Dnevna Gazeta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.