SEKSI ROBIJAŠ RASKINUO VERIDBU SA BOGATOM NASLEDNICOM: Odao ih je samo jedan detalj!
Džeremi Miks je dobio nadimak "seksi robijaš" nakon što je njegova fotografija iz policije postala viralna nakon hapšenja, Foto: Printscreen Instagram

PREKID ROMANSE

SEKSI ROBIJAŠ RASKINUO VERIDBU SA BOGATOM NASLEDNICOM: Odao ih je samo jedan detalj!

Neki izvori bliski paru tvrde da je moguće da je došlo i do raskida veridbe

Objavljeno:

Džeremi Miks je dobio nadimak "seksi robijaš" nakon što je njegova fotografija iz policije postala viralna nakon hapšenja 2014. godine, piše se da je raskinuo veridbu sa boGatašicom Kloi Grin.

Bogata 27-godišnja naslednica Kloi Grin i najzgodniji zatvorenik na svetu Džeremi Miks posvađali su se na odmoru u Dubaiju, a bilo je i suza, piše "Dejli mejl".

Navodno, sama se vratila u Monako, dok je Miks trenutno u Los Angelesu gde ne prestaje da partija.

Neki izvori bliski paru tvrde da je moguće da je došlo i do raskida veridbe, jer je Kloi na poslednje dve objave na Instagramu pozirala bez vereničkog prstena.

Par je inače sredinom prošle godine dobio sina koji je dobio ime Džejdan Miks Grin.

Džeremi Miks je dobio nadimak "seksi robijaš" nakon što je njegova fotografija iz policije postala viralna nakon hapšenja 2014. godine. Bivši član bande osuđen je za posedovanje pištolja i bio je zatvoren dve godine.

♠️♥️♣️♦️ @jmeeksofficial

Објава коју дели Chloe green (@chloegreen5) дана

Oslobođen je 2016. godine, a samo nekoliko meseci kasnije postao je jedan od najplaćenijih modela. U vreme kada je počeo da se zabavlja sa Kloi, i dalje je zvanično bio u braku sa Melisom.

Melisa, koja ima sina iz braka sa Džeremijem, rekla je kako se osećala kada je čula da je dobio drugog sina.

- Kao da mi je srce stalo u trenutku. Bila sam u šoku, iako sam znala da će se to desiti. Mislim da je zasnivanje porodice sa ćerkom milijardera zlatna karta, zar ne? - izjavila je Melisa.

Kloi, koja je prethodno bila u vezi sa bivšim suprugom Dženifer Lopez, Markom Antonijem i fudbalerom Džermejnem Defoom, navodno je dobila blagoslov oca da se uda za Džeremija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.