Pretio Trampu da će da ga ubije, sad mu prete deportacijom! (GIF)

ČEKA GA kazna

Pretio Trampu da će da ga ubije, sad mu prete deportacijom! (GIF)

Agenti američke tajne službe saslušali su studenta Emadeldina Elsajeda (23) početkom februara zbog postova na Fejsbuku. Vlasti su mu osam dana kasnije saopštile da federalni tužilac neće podići optužnicu, ali da je njegova studentska viza ukinuta
Objavljeno:

Student iz Egipta trebalo bi danas da bude saslušan pred imigracionim sudijom u Los Anđelesu zbog postavljanja pretećih komentara o republikanskom kandidatu za predsedničke izbore Donaldu Trampu na svojoj fejsbuk stranici. Meksikanci sigurni: Nema šanse da plaćamo Trampov zid! (FOTO) Agenti američke tajne službe saslušali su studenta Emadeldina Elsajeda (23) početkom februara zbog postova na Fejsbuku. Vlasti su mu osam dana kasnije saopštile da federalni tužilac neće podići optužnicu, ali da je njegova studentska viza ukinuta. Imigracione vlasti uhapsile su potom Elsajeda koji u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) studira na pilotskoj akademiji.

Elsajedov advokat rekao je da je on na Fejsbuku napisao da je spreman da služi doživotnu kaznu za ubistvo Trampa, a da bi mu svet za to bio zahvalan. Tokom kampanje za nominaciju u predsedničkim izborima, Tramp je pozvao da se muslimanima privremeno zabrani ulazak u SAD. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.