Meksikanci sigurni: Nema šanse da plaćamo Trampov zid! (FOTO)

VEĆ SAD ZNAJU

Meksikanci sigurni: Nema šanse da plaćamo Trampov zid! (FOTO)

Trampov predlog o podizanju zida izazvao je veliku pažnju svetske javnosti, ali Vlada Meksika je dosad izbegavala bilo kakve zvanične komentare na tu temu
Objavljeno:

Vlada Meksika prvi put je zvanično odgovorila na zahtev pretendenta za republikanskog kandidata za predstojeće američke predsedničke izbore Donalda Trampa o podizanju zida između SAD i Meksika, navodeći da oni neće plaćati izgradnju, kako su ga prozvali, "strašnog zida", javlja Anadolu Agency (AA). Da li je ovo svetski lupač gluposti #1? Sumanuti Donald Tramp obeležio je 2015. godinu (GIF) (VIDEO) - Meksiko ni pod kojim uslovima neće platiti zid koji Tramp predlaže - rekao je Luis Videgaraj iz Ministarstva finansija Meksika.

Trampov predlog o podizanju zida izazvao je veliku pažnju svetske javnosti, ali Vlada Meksika je dosad izbegavala bilo kakve zvanične komentare o tome. Tokom svoje kampanje, Tramp je istakao da želi da izgradi zid na granici s Meksikom kako bi sprečio ulazak migranata. Istakao je ranije da SAD neće finansirati izgradnju zida, već da to treba da učini Meksiko. (Espreso.co.rs / AA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.