JEZIVA PORUKA ZA MADURA: Američki senator mu putem Tvitera OTVORENO PRETI! (FOTO)
Nikolas Maduro, Foto: AP

OSUDILI GA

JEZIVA PORUKA ZA MADURA: Američki senator mu putem Tvitera OTVORENO PRETI! (FOTO)

S obzirom na njegove otvorene pozive na oružanu pobunu u Venecueli zemlji kako bi se smenio predsednik Nikolas Maduro, poruka je jasna

Objavljeno:

Američki senator Marko Rubio na svom Tviter nalogu postavio sliku ubistva libijskog vođe Muamera Gadafija kao poruku venecuelanskom predsedniku Nikolasu Maduru.

Dve slike - jedna koja prikazuje Gadafija dok je još na vlasti, a druga pokazuje mučenje libijskog vođe nekoliko minuta pre njegovog brutalnog ubistva - objavio je senator Rubio (R-FL) na Tviteru bez ikakvog opisa. Ipak, s obzirom na njegove otvorene pozive na oružanu pobunu u Venecueli zemlji kako bi se smenio predsednik Nikolas Maduro, poruka je jasna.

Međutim, takva "suptilna pretnja" naišla je na sveopštu osudu na društvenim mrežama. Tviteraši, između ostalog, senatoru poručili i da ima veoma loš ukus.

Iako je nekoliko tviteraša podržalo viziju Madurove smrti, većina je osudila senatora zbog nedostatka ukusa ili pristojnosti.

- Marko Rubio je upravo objavio nasilnu, grafičku pretnju smrću. Da je iko od nas to objavio, mi bismo bili suspendovani zbog toga - objavio je novinar Bill Palmer.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.