Kalašnjikov ulaže sve više para kako bi postao naj kul puška na svetu. Ako su puške kul (FOTO)

PUCAJU NA JOŠ VIŠE

Kalašnjikov ulaže sve više para kako bi postao naj kul puška na svetu. Ako su puške kul (FOTO)

Poznati ruski koncern u domenu proizvodnje oružja potrošio je 1,5 puta više nego ranije na unapređenje proizvodnje u prethodnih 12 meseci
Objavljeno:

Ruski proizvođač oružja Koncern Kalašnjikov investirao je 2,1 milijardu rublji (27,2 miliona dolara) u unapređenje proizvodnje, što je na godišnjem nivou povećanje od 1,5 puta, prenela je danas ruska agencija Tass. Koliko Ajfonova je potrebno da se zaustavi Kalašnjikov? (VIDEO) Pres služba Koncerna Kalašnjikov saopštila je da je u prethodnih 12 meseci 2,1 milijardi rublji investirao u unapređenje mašina i proizvodnje, kao i za uvođenje informacionih tehnologija.

Ukupno je u prethodne dve godine Kalašnjikov investirao više od tri milijarde rublji (40,8 miliona dolara) u unapređenje opreme i optimizaciju proizvodnje, rekao je direktor kompanije Aleksej Krivoručko. - Planiramo da udvostručimo proizvodnju na 17,7 milijardi rublji (240,8 miliona dolara) i da imamo raznovrsnije proizvode u 2016 - rekao je Krivoručko.
Koncern Kalašnjikov koji je 51 odsto u vlasništvu države Rusije, pored automatske puške "kalašnjikov" proizvodi sportske sačmarice, streljačke puške i razno oruđe. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.