OVO JE PAR KOJI JE DECU ZAKLJUČAVAO U KAVEZE ZA PSE: Otkriveni UZNEMIRUJUĆI DETALJI o hororu u njihovoj kući!
Policijci su razgovarali sa roditeljima, kad su začuli glasove dece iz ambara, Foto: Printscreen/facebook

UŽASNO!

OVO JE PAR KOJI JE DECU ZAKLJUČAVAO U KAVEZE ZA PSE: Otkriveni UZNEMIRUJUĆI DETALJI o hororu u njihovoj kući!

Podsećamo, četvoro neuhranjene dece ne starije od 5 godina, pronađeno je na imanju u Teksasu, a dvoje je bilo zaključano u kavezu za pse

Objavljeno:

Deca - dečaci starosti pet, tri i jednu godinu te četvorogodišnja devojčica – pronađena su oko pola osam ujutro po lokalnom vremenu kad je policija došla na poziv zbog nasilja u porodici.

Policajci su razgovarali sa roditeljima, kad su začuli glasove dece iz ambara. Uhapšeni su Pejdž Harkings (24), majka svo četvoro dece, i Endru Fabila (24), otac jednog od njih. Oni su optuženi za ugrožavanje deteta, a Harkingsova i za nanošenje teških telesnih povreda. Na slikama nakon hapšenja zaista se vide posekotine po licu njenog muža.

Majka dece je petog februara objavila sliku sa svojim mužem, uz opis slike "novi život".

- Deca su bila smeštena u ambaru koji je grubo pretvoren u prostor za život – rekao je šerif oblasti Vajz Lejn Ejkin, preneo je "Foks njuz".

Najstarije dvoje dece bilo je smešteno u kavezu metar sa metar. Mlađa deca su bila prljava i imala jedva nešto odeće na sebi. Deca su bila gladna i žedna, uprkos tome što je u objektu bilo dovoljno zaliha.

- Bilo je gomila hrane u ambaru, ali su frižider i ormarići bili zaključani pa deca nisu mogla da dođu do hrane – rekao je Ejkin, dodajući da je prizor dece u kavezu bio "apsolutno odvratan".

Šerif okruga izjavio je da se to otkriće ne bi dogodilo, bez upornosti policijskih službenika koji su istraživali početni izveštaj o kućnom uznemiravanju. Šerif je rekao da su tražili dozvolu da uđu u kuću nakon što su čuli glasove dece.

Deca su dobila hranu i vodu. Zatim su ih odveli u dečju bolnicu na preglede.

Fabila je lečen u regionalnoj bolnici, a zatim se pridružio Harkingsovoj u zatvoru. Harkings je takođe optužena za teški napad koji je uzrokovao telesne povrede na Fabilinom licu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs /


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.