DOK JE TRAMP VATRENO GOVORIO O ZIDU, NJEGOVE PRISTALICE SU DIVLJALE: Publika je napala kamermana BBC-ija! (VIDEO)
Tramp na mitingu "Završimo zid", Foto: AP

miting u teksasu

DOK JE TRAMP VATRENO GOVORIO O ZIDU, NJEGOVE PRISTALICE SU DIVLJALE: Publika je napala kamermana BBC-ija! (VIDEO)

"Gradimo zid u svakom slučaju"

Objavljeno:

Američki predsednik Donald Tramp neće odustati od svog obećanja da izgradi zid na granici sa Meksikom.

- Gradimo zid u svakom slučaju - rekao je Tramp na skupu u Teksasu, u vreme kada je objavljeno da je postignut principijelni dogovor o finansiranju vlade i izbegavanju novog zatvaranja vlade, prenosi Bi-Bi-Si.

Tramp, međutim, nije rekao da li će podržati sporazum.

On tvrdi da je barijera, koja razdvaja El Paso i Meksiko, učinila grad bezbednijim, što međutim ne podržavaju federalne statistike, navodi AP.

Prethodno je objavljeno da je nekoliko pregovarača iz demokratske i republikanske partije u američkom Kongresu postiglo principijelni dogovor o finansiranju vlade i izbegavanju novog zatvaranja vlade krajem ove nedelje, javlja Glas Amerike.

Međutim, kako se navodi, niko od pregovarača nije želeo da iznosi detalje o sporazumu, niti da kaže da li će predsednik Tramp dobiti sav novac koji traži za izgradnju zaida duž južne američke granice.

Tokom mitinga je Tramp kritikovao medije što negativno izveštavaju o njemu, a u tom trenutku je jedan njegov pristalica napao kamermana BBC-ija i pokušao da mu uništi kameru. Osiguranje ga je kasnije izbacilo, pogledajte:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.