Nobelovac seksualno zlostavljao jednu od svojih saradnica?! (FOTO)

nagrađivani NAPASNIK

Nobelovac seksualno zlostavljao jednu od svojih saradnica?! (FOTO)

Radžendra Pačauri, koji je prošle godine podneo ostavku na mesto predstavnika UN za borbu protiv klimatskih promena, odbacuje navode indijske policije
Objavljeno:

Indijska policija optužila je bivšeg predstavnika UN za borbu protiv klimatskih promena Radžendru Pačaurija za seksualno zlostavljanje jedne od saradnica na institutu za energiju u Nju Delhiju. Sipaju ženama kiselinu po faci! Monstruozna praksa indijskih napasnika! (FOTO) (VIDEO) Policija je danas predala slučaj sudu u indijskom glavnom gradu, pošto je ispitala optužbe jedne od Pačaurijevih saradnica na Institutu za energetska istraživanja, kada je bio na čelu tog ekološkog instituta, prenela je indijska agencija PTI.

Pačauri je odbacio navode iz optužnice, ali je prošle godine podneo ostavku na funkcije u Međuvladinom panelu za klimatske promene i na Institutu za istraživanje energije pošto su optužbe njegove saradnice dospele u indijsku štampu i uzburkale javnost. Kada je prošlog meseca imenovan na novu funkciju na Institutu, još jedna žena optužila ga je za seksualno zlostavljanje.
Pačauri je bio na čelu Međuvladinog panela za klimatske promene kada je to telo UN dobilo Nobelovu nagradu za mir 2007. Sud je zakazao prvo ročište za 23. april. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.