MALENOM SE RUGALI U ŠKOLI ZATO ŠTO SE PREZIVA TRAMP! Ovakav potez predsednika Amerike nisu očekivali (VIDEO)
Njegovi roditelji kažu da ga drugi učenici u razredu zbog prezimena zovu "idiotom" i govore mu da je "glup", Foto: Printscreen/Youtube

KOJA SLUČAJNOST!

MALENOM SE RUGALI U ŠKOLI ZATO ŠTO SE PREZIVA TRAMP! Ovakav potez predsednika Amerike nisu očekivali (VIDEO)

Džošua Tramp nije u srodstvu sa predsednikom Donaldom Trampom, ali to nije sprečilo decu iz njegovog razreda da ga ismejavu

Objavljeno:

Jedanaestogodišnji Amerikanac, koji je žrtva vršnjačkog nasilja zbog svog prezimena Tramp (Trump), prisustvovaće govoru američkog predsednika Donalda Trampa o stanju nacije u utorak, prenosi BBC.

Džošua Tramp z Vilmingtona u Delaveru nije u srodstvu sa predsednikom Donaldom Trampom.

Njegovi roditelji kažu da ga drugi učenici u razredu zbog prezimena zovu "idiotom" i govore mu da je "glup".

Džošua je jedna od 17 osoba koje su posebno pozvali predsednik i prva dama na govor o stanju nacije.

Njegovi roditelji Megan Tramp i Bobi Berto rekli su u decembru za televiziju WPVI da je zlostavljanje njihovog sina počelo 2015, kada je predsednik Tramp objavio da će se kandidovati na izborima.

Kada su otkrili šta se događa, roditelji su ga ispisali iz škole i godinu se školovao kod kuće. Nakon toga je krenuo u novu školu i oni su se nadali da tamo neće biti zlostavljan, ali se vršnjačko nasilje, nažalost, nastavilo.

- Rekao je da mrzi sebe i svoje prezime, i da je stalno tužan i da više ne želi tako da živi - kazala je tada njegova majka.

U saopštenju Bele kuće navodi se da je Džošua, iako je žrtva vršnjačkog nasilja, zbog toga što ima isto prezime kao i predsednik "zahvalan prvoj dami i porodici Tramp na njihovoj podršci".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.