EL ČAPO JE IMAO SEKS SA DROGIRANIM DEVOJČICAMA OD 13 GODINA: Plaćao je 5.000 dolara da mu ih dovode!
Nastavlja se suđenje Hoakinu El Čapu Guzmanu, Foto: AP

odVRATNO

EL ČAPO JE IMAO SEKS SA DROGIRANIM DEVOJČICAMA OD 13 GODINA: Plaćao je 5.000 dolara da mu ih dovode!

Šta se saznalo od svedoka tokom suđenja najpoznatijem narko-bosu današnjice

Objavljeno:

Nastavlja se suđenje Hoakinu El Čapu Guzmanu, današnjem najpoznatijem narko-bosu.

Nakon što su svedoci ispričali kako je El Čapo lično mučio i ubio svoje suparnike, na površinu izlaze novi detalji njegovog života.

Tako je ovaj 61-godišnji meksički kralj droge često imao seksualne odnose sa devojkama starim tek 13 godina. Nazivao ih je "vitaminima koji mu život znače", prenosi CNN.

Devojčicama su u pića stavljali "praškastu materiju"

Jedan svedok pokajnik rekao je istražiteljima da je 2007. godine pomagao Guzmanu da nabavi devojčice stavljajući im u pića "praškastu materiju" pre nego što bi Guzman imao seks sa njima.

Isti taj svedok, koji je neko vreme živeo sa Guzmanom, rekao je i da je El Čapov saradnik, poznat i kao Komadre Maria, El Čapu često slao fotografije devojčica koje bi on potom "naručivao". Za oko 5000 dolara devojčicu po njegovom izboru doveli bi mu na jedno od njegovih imanja u meksičkoj saveznoj državi Sinaloa.

El Čapo, naravno, negira sve te navode.

foto: AP

Sudi mu se po deset tačaka

"Takve lažne tvrdnje su štetne za mog klijenta i nepouzdane da bi se uopšte mogle koristiti na sudu. Žalosno je i da je taj materijal javno objavljen na internetu pre nego što je porota započela sa raspravom", poručio je u saopštenju Eduardo Balazero, jedan od El Čapovih advokata.

Optužnica protiv El Čapa sadrži deset tačaka, među kojima su udruživanje u kriminalnu organizaciju, međunarodno krijumčarenje kokaina, heroina, marihuane i drugih droga, kao i krijumčarenje oružja. Sudi mu se od novembra u Njujorku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Index.hr/ CNN.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.