NEĆETE TROVATI MOJ NAROD, TRUJTE SE SAMI: Putin nikad NERVOZNIJI uputio poruku ZAPADU! (VIDEO)
Vladimir Putin po svaku cenu želi da zaštiti Rusiju!, Foto: Printscreen / Youtube

NEĆE NIŠTA VIŠE DA PREĆUTI

NEĆETE TROVATI MOJ NAROD, TRUJTE SE SAMI: Putin nikad NERVOZNIJI uputio poruku ZAPADU! (VIDEO)

U izveštaju se navodi da predsednik Putin smatra da je sledeća faza evolucije čovečanstva trenutno u”ozbiljnom riziku” i da zapadne i globalne sile “namerno usporavaju proces napretka zbog njihove lične koristi!

Objavljeno: 29.01.2019. 19:20h
  • 2k

Savet bezbednosti Rusije pripremio je izveštaj koji se čuva u Kremlju, prema kome Putin izdaje naređenja da njegov narod mora po svaku cenu biti zaštićen od GMO i Zapadnih farmaceutskih proizvoda! 

U izveštaju se navodi da predsednik Putin smatra da je sledeća faza evolucije čovečanstva trenutno u”ozbiljnom riziku” i da zapadne i globalne sile namerno usporavaju proces napretka zbog njihove lične koristi" , pišu alternativni mediji SAD.

Mi kao vrsta imamo mogućnost da nastavimo da razvijamo naša tela i mozak zdravom uzlaznom putanjom, ili možemo pratiti zapadni primer poslednjih decenija i namerno otrovati našu populaciju genetski izmenjenim hranom, farmaceutskim proizvodima, vakcinacijama i brzom hranom koje trebaju biti klasifikovane kao opasne, zarazne droge. ”

Moramo se boriti protiv ovoga. Fizički i intelektualno onesposobljena populacija nije u našem interesu “, navodi se u izveštaju.

Opisujući prosečnu zapadnu državu kao “intenzivno vakcinisanog autističnog debelog čoveka, srozanog ispred ekrana,koji se bori sa kukuruznim sirupom”, u izveštaju se navodi da takve taktike koje vlade koriste da podele svoje građane "nisu samo tame zla nego i kontraproduktivne na srednji i dugi rok “.

Putin u poslednjih nekoliko godina besplatno poklanja zemlju ljudima koji su spremni da je organski održavaju. Cilj je postati svetski “vodeći izvoznik” organske hrane zasnovanoj na “ekološki čistoj” proizvodnji.

Izveštaj Saveta bezbednosti dolazi samo nekoliko meseci nakon što je Kremlj najavio zaustavljanje proizvodnje sve hrane koja sadrži GMO, što je međunarodna zajednica shvatila kao veliki korak u borbi protiv multinacionalnih kompanija poput Monsanta. Rusija nastavlja da vodi put prema prirodi,i organskoj poljoprivredi.

BONUS VIDEO:

KAD NEMA BRZAKA, TI IH STVORI! Smislio genijalan način da trenira kajak na divljim vodama! 

(Espreso.rs / Srbijajavlja.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media