SPREMA SE NAPAD NA GRANICE RUSIJE: Teroristička grupa DAEŠ prebacuje vojsku helikopterima, a IZA SVEGA STOJE ONI!
Mogući vojni sukobi u Rusiji, poručuje zapadna obaveštajna zajednica!, Foto: Printscreen

neverovatno

SPREMA SE NAPAD NA GRANICE RUSIJE: Teroristička grupa DAEŠ prebacuje vojsku helikopterima, a IZA SVEGA STOJE ONI!

Teroriste DAEŠ-a nepoznati helihopteri prebacuju na granicu Tadžikistana a moguć je vojni sukob!

Objavljeno: 18:06h

Teroristi terorističke grupe DAEŠ masovno se iz Pakistana prebacuju nepoznatim helikopterima na granicu Tadžikistana kod južne granice Rusije i moguće je da se priprema velika provokacija „potiskivanja“ izbeglica, što bi moglo da dovede do posledica za Rusiju, izjavio je zamenik ministra unutarnjih poslova Rusije Igor Zubov.

„Teroriste DAEŠ-a nepoznati helikopteri u velikom broju prebacuju sa teritorije Pakistana na granicuTadžikistana. Tamo se, očigledno, planira provokacija velikih razmera sa istiskivanjem velikog broja izbeglica i sa svim posledicama za Rusiju“, rekao je Zubov govoreći na kolegijumu Ministarstva unutrašnjih poslova o Tatarstanu.

Zapadna obaveštajna zajednica proučava scenarije mogućih vojnih sukoba u različitim regionima Rusije, od kojih je jedan Povolžje, objasnio je on.

U ovom kontekstu… zapadne zemlje, materijali koje je zapadna obaveštajna zajednica pripremila, u njima se kao jedan od regiona budućeg građanskog i vojnog sukoba navodi Povolžje. Postoje odgovarajući scenariji. U tom kontekstu ostaje pretnja ekstremizma i terorizma koja se može posmatrati i kroz druge prizme“, istakao je Zubov.

BONUS VIDEO:

PAŠI JE VUČIĆ DAO IME, VUČE GENE SA KOSOVA, A DEDA MU JE ŠAMPION: Upoznali smo porodicu Putinovog ljubimca

(Espreso.co.rs / Sputnjiknews.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.