OVO JE MONSTRUM KOJI JE SILOVAO I NAPRAVIO DETE ŽENI U KOMI: Jedan detalj njegovog života IZAZIVA NEVERICU (FOTO)
Bolničar iz Arizone Nejtan Saterlend (36) koji je optužen da je silovao ženu koja je u vegetativnom stanju, Foto: Printscreen

užas!

OVO JE MONSTRUM KOJI JE SILOVAO I NAPRAVIO DETE ŽENI U KOMI: Jedan detalj njegovog života IZAZIVA NEVERICU (FOTO)

Nejtan je uhapšen i optužen za silovanje i zlostavljanje nemoćne odrasle osove

Objavljeno:

Bolničar iz Arizone Nejtan Saterlend (36) koji je optužen da je silovao ženu koja je u vegetativnom stanju, otac je četvoro dece i svake nedelje ide u crkvu.

Ezala Bur, koja je živela blizu njegove kuće, ispričala je da je viđala čoveka kako svake nedelje ide u crkvu sa svojojm suprugom.

- Povremeno bi mahnuo ili zastao da proćaskamo. Jednom prilikom mi je rekao da voli svoj posao - rekla je Burova dodajući da je Saterlend živeo u širem području Feniksa sa suprugom i četvoro dece do oktobra.

Nejtan je uhapšen i optužen za silovanje i zlostavljanje nemoćne odrasle osove.

Ovaj slučaj je primećen kada je žena o kojoj se brinuo u zdravstvenom centru Hacijenda u Feniksu 29. decembra rodila potpuno zdravog dečaka.

Nakon DNK testiranja bebe otkriveno je da Saterlend otac. Drugi zdravstveni radnici u tom centru rekli su da nisu znali da je neimenovana žena (29) uopšte trudna. Poslednji zdravstveni pregled izvršen je u aprilu 2018. godine.

- Ne znamo koliko puta se to dogodilo – rekao je portparol policije Feniksa Tomi Tompson.

Bolničar nije podneo žalbu kad se juče pojavio na sudu u oblasti Marikopa gde mu je određena kaucija od 500.000 dolara. Takođe mora da nosi elektronsku rukavicu za nadzor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.