ZBOG NJEGA JE PREŠLA U ISLAM: Ruska lepotica se razvodi od kralja Malezije posle samo DVA MESECA?
Ruska manekenka i malezijski kralj se rastaju!, Foto: Printscreen/Youtube

Bajka je gotova

ZBOG NJEGA JE PREŠLA U ISLAM: Ruska lepotica se razvodi od kralja Malezije posle samo DVA MESECA?

Oksana Voevodina (25) udala se za Sultana Muhameda V od Kelantana (49) u novembru, a raniji izveštaji nagoveštavali da par očekuje prvo dete.

Objavljeno:

Dvomesečni brak između ruske rijaliti zvezde i Malezijskog kralja je sada u nevolji, prenose izveštaji iz Moskve.

Ovo se dešava tokom sastanka članova Malezijske kraljevske porodice povodom odabira novog kralja, nakon abdiciranja Muhameda V.

Oksana Voevodina je izazvala senzaciju kada je promenila veru u Islam i udala se za Sultana, tokom skupocene ceremonije u ruskom glavnom gradu u novembru.

foto: Printscreen/Instagram/oksanavoevodna

Izveštaji su tvrdili da par očekuje prvo dete nakon što su posetili bolnicu u Nemačkoj – ali medije u Rusiji sada kažu da je brak ipak u nevolji.

Za sada nema zvaničnih izvaja u njihovoj vezi, ali mladin otac ruski hirurg Andrej Gorbatenko je rekao: „To su gluposti. Ne čitam ništa na internetu, ali bih prvi čuo za to“.

Nekoliko ruskih novina i portala danas tvrde da je kraljevski brak pred raspadom, dok neki čak sugerišu da su pripreme za razvod već završene.

„Izvestia“ je objavila članak pod naslovom „Kralj Malezije i Miss Moskve 2015 su odlučili da se razvedu“.

foto: AP

Tolko Nikomu sa „Telegram“ kanala je rekao: „Bajka o ruskoj Pepepljuzi koja se udala za kralja će se verovatno završiti...već se priprema neophodna dokumentacija. Brak je trajao samo par meseci“.

Oksanina prijateljica je institirala da je „Oksana dobro“, a tvrdila je i da su izveštaji bazirani na „lažnim informacijama“.

Ali magazin o poznatim ličnostima „Starhit“ objavio je izjave od anonimnih ljudi upućenih u odnos bračnog para, koji su rekli da se njihova veza pogoršala.

“Osećanja između njih se se ohladila i odlučili su da prekinu brak koji je registrovan pre samo par meseci“, piše u izjavi.

Par se venčao tokom ceremonije gde se nije služio alkoho, u elitnoj koncertnoj hali u skupljem delu predgrađa Moskve 22. novembra prošle godine. Nešto pre toga, Oksana je veru promenila u Islam.

Početkom ove godine, kralj je abdicirao, što je bio šokantni potez koji su mnogi povezivali sa kontroverznim brakom.

U isto vreme, bilo je izveštaja da je Ruskinja, koja je radila i kao model u Kini i na Tajlandu, trudna sa njihovim prvim detetom.

Njen muž se obrazovao u Oakham Školi u Rutlandu u Engleskoj, kao i na Seint Kros Koledžu, pri Univerzitetu u Oksfordu. Kasnije je išao i u Evropsku Biznis Školu u Londonu.

Zamenik kralja bi danas trebalo da bude izabran.

Za sada je se smatra da je, od devet sultana, favorit Abdula od Pahanga, sportista koji je takođe i član nekoliko sportskih organizacija, uključujući i savet međunarodnog vladajućeg tela udruženja svetskog fudbala FIFA.

BONUS VIDEO:

(espreso.co.rs / dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.