OVO JE PUTINOVA NAJVEĆA STRAST! Predsednik Rusije poseduje kolekciju vrednu POLA MILIONA evra i u Srbiji je nosio!
Ruski lider Vladimir Putin pre nekoliko dana je bio u zvaničnoj poseti Beogradu, Foto: Filip Plavčić

otkrivamo

OVO JE PUTINOVA NAJVEĆA STRAST! Predsednik Rusije poseduje kolekciju vrednu POLA MILIONA evra i u Srbiji je nosio!

Mnogi to možda ne znaju, ali jedna od najvećih strasti ruskog predsednika su luksuzni satovi

Objavljeno:

Ruski lider Vladimir Putin pre nekoliko dana je bio u zvaničnoj poseti Beogradu, a pored političkog aspekta, veliku pažnju privlačio je i njegov modni odabir.

Kravate predsednika Putina i Aleksandra Vučića kriju zanimljivu priču, ali još upadljiviji detalj bio je luksuzni sat na Vladimirovoj ruci.

foto: Printscren

Mnogi to možda ne znaju, ali jedna od najvećih strasti ruskog predsednika su luksuzni satovi, pa tako poseduje kolekciju u vrednosti od preko 550.000 evra. Prilikom posete Srbiji, nosio je jedan od svojih omiljenih satova, model iz limitirane serije “Blancpain Grand Date Aqua Lung” koji poseduje već više od deceniju i košta oko 10.000 evra.

U Putinovoj impresivnoj kolekciji najskuplji je sat “Tourbograph” od platine i krokodilske kože nemačkog brenda “A Lange&Sohne” koji košta 340.000 evra, a posebno mu je drag i “Patek Philippe” od belog zlata koji košta 45.000 evra.

Kako prenosi Dejl Mejl, Putinova kolekcija satova vredi šest puta više od njegove zvanične godišnje zarade koja iznosi 82.000 evra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.