SVI PEVAMO NJENE PESME, A ĆERKA JE RATNOG ZLOČINCA:  Njen otac je ubijao i rušio domove! (VIDEO)
Njen otac je ubijao i rušio domove!, Foto: Profimedia

danas ima 70 godina

SVI PEVAMO NJENE PESME, A ĆERKA JE RATNOG ZLOČINCA: Njen otac je ubijao i rušio domove! (VIDEO)

Jedan ribar joj je nožem ugravirao kukasti krst u kožu, koji je posle s mukom odstranila

Objavljeno:

Hajnrih Himler osnovao je 1935. udruženje “Lebensborn”, sa ciljem da svet za nekoliko godina preplavi arijevska rasa. Jedna od beba Lebensborna je i Frida Lingstad, odnosno Ani-Frid, pevačica slave grupe ABBA koja i dan-danas ima ogromnu popularnost u svim delovima sveta, uključujući i Srbiju.

Ona je rođena 1945. godine - kao plod veze između majke, Norvežanke Sini, i nemačkog narednika, Alfreda Hasea. Norveška je, zahvaljujući politici Hitlerovog obožavaoca Kvislinga, bila verni satelit Rajha, ali su posle Hitlerovog kraha, pronacistički elementi u Norveškoj bili su izloženi žestokom progonu.

Fridina majka i baka bile su žigosane kao izdajnice i izopštene iz rodnog sela u severnoj Norveškoj. Frida je bila izložena stravičnim pritiscima. Jedan ribar joj je nožem ugravirao kukasti krst u kožu, koji je posle s mukom odstranila. Frida i njena majka su bile prisiljene da prebegnu u Švedsku, gde je majka ubrzo umrla od zastoja rada bubrega, a Frida odrasla skrivajući teške traume.

Muke kojima je bila izložena bile su, nažalost, zajedničke većini nesrećne dece, koja su rođena ne iz ljubavi nego iz sulude ideje o rasnoj superiornosti, koju su fanatično delile sve nacističke vođe - redom crni, zdepasti muškarci, poput Hitlera, Gebelsa, Geringa ili Kaltenbrunera.

Frida danas ima 70 godina, a pop grupa ABBA je najavila novi projekat. Posle više od 30 godina od poslednjeg javnog nastupa će ostvariti "novo digitalno iskustvo" u 2018. godini. Članovi grupe Agneta Faltskog, Bjorn Ulveus, Beni Anderson i Ani-Frid Lingstad radiće sa Sajmonom Fulerom, kreatorom "Američkog idola".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.