MEDICINSKO OSOBLJE ZLOSTAVLJALO BEBU: Kada vidite REAKCIJU MAJKE, ZAPLAKAĆETE! (VIDEO)
Beba sa trakom na ustima, Foto: Printscreen Youtube

HOROR!

MEDICINSKO OSOBLJE ZLOSTAVLJALO BEBU: Kada vidite REAKCIJU MAJKE, ZAPLAKAĆETE! (VIDEO)

Majka je snimak objavila na internetu, a nije dugo trebalo da se oglase i druge majke koje su iznele svoja loša iskustva

Objavljeno:

Snimak, koji je snimila jedna majka u dečjoj bolnici u ruskom Nazranu, razljutila je sve koji su je videli. Prerano rođena beba u septembru zadržana je u bolnici u Nazranu, a ono što je mnoge naljutilo jest odnos medicinskog osoblja prema deci, piše Daily Mail.

Iako su majke obično s bebama, ova majka je nakon nekog vremena otišla kući kako bi kratko provela vreme sa svojom drugom decom. Kada se vratila u bolnicu bila je zgrožena onim što je videla. Njena beba nervozno je vrtila glavom levo desno i plakala, a u ustima je imala dudu koju su joj preko obraza zalijepili lepljivom trakom kako ne bi ispala.

– Dete je u krevetiću u hladnoj sobi, bez uključenog grijanja. I to se događa kada njegova majka nije tu. Zalepili su mu dudu preko usta iako dete ima problema s plućima.

Majka je snimak objavila na internetu, a nije dugo trebalo da se oglase i druge majke koje su iznele svoja loša iskustva, prenosi Večernji.hr.

Policija je otvorila istragu o celom slučaju, a iz bolnice tvrde kako ni doktori ni sestre nisu detetu zalepili traku preko lica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.