NEVREME ŠIROM CELE EVROPE: U ovoj zemlji lavina je pala na hotel! (VIDEO)
Snežna lavina se sručila na restoran jednog hotela, Foto: Printscreen Youtube

KAO GROM IZ VEDRA NEBA

NEVREME ŠIROM CELE EVROPE: U ovoj zemlji lavina je pala na hotel! (VIDEO)

Snežne padavine su paralisale pojedine delove Nemačke i Švajcarske - u petak nisu saobraćali vozovi, a škole su bile zatvorene

Objavljeno:

Snežne padavine paralisale su prethodnih dana pojedine delove Evrope, a sneg i dalje zadaje velike probleme građanima Nemačke, Austrije, Švedske i Švajcarske, gde su tri osobe povređene kada se lavina sručila na restoran jednog hotela.

U poslednjih 10 dana u Evropi najmanje 24 osobe izgubile su život u snežnom nevremenu.

Poslednje žrtve su tri nemačka skijaša, koja su poginula u lavini u austrijskim Alpima, a četvrti se vodi kao nestao, javila je danas policija.

Tela skijaša starih 57, 36, i 32 godine izvučena su sinoć blizu Leha u najzapadnijoj austrijskoj pokrajini Foralberg, nekoliko sati pošto je supruga jednog od skijaša prijavila da su nestali.

Snežne padavine su paralisale pojedine delove Nemačke i Švajcarske - u petak nisu saobraćali vozovi, a škole su bile zatvorene.

U Bavarskoj je palo najviše snega, a Crveni krst je pomagao vozačima koji su ostali zaglavljeni na putevima, dok je jedan devetogodišnji dečak poginuo nedaleko od Minhena kada je na njega palo drvo.

Tri osobe su povređene kada se lavina u švajcarskim Alpima sručila na restoran jednog hotela. Veruje se da su svi gosti hotela evakuisani.

Pogledajte snimak:

Bonus video

SNEG OKOVAO SELA U ZAPADNOJ SRBIJI, SVE JE ZAVEJANO: Na Pešteru bez nastave, u Novoj Varoši vanredna situacija, saobraćaj usporen

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.