NOSTRADAMUSOVA PROROČANSTVA ZA 2019. GODINU: Sprema se veliki sukob, dolazi novi svetski lider?
Nostradamus je predvideo mnoge događaje, Foto: Wikipedia

najpoznatiji prorok

NOSTRADAMUSOVA PROROČANSTVA ZA 2019. GODINU: Sprema se veliki sukob, dolazi novi svetski lider?

Za 2019. predvideo je nekoliko potresnih proročanstava

Objavljeno:

Nostradamus, poznati francuski lekar i prorok živio je u 16. veku. Njegova knjiga Proročanstva izdana je u milion primeraka, a neka od najpoznatijih predviđanja koja su se ostvarila su dva svetska rata, nuklearna razaranja Hirošime i Nagasakija, sletanje na Mesec, smrt princeze Dajane, teroristički napad na WTC u Nju Jorku 2001. godine... Za 2019. predvideo je nekoliko potresnih proročanstava. Veliki uragani i potresi pogodiće SAD, konkretno Floridu, Džordžiju, Južnu Karolinu i Teksas.

Ugroženi će biti milioni ljudi, a to će biti najveća prirodna katastrofa u istoriji SAD-a. U Evropi će biti poplava nezapamćenih razmera. Najviše štete pretrpeće će Mađarska, Italija, Češka ali i Velika Britanija, prenosi web astrolog Velimir Remić Nostradamusova predviđanja. SAD i evropske zemlje suočavaće se s teškoćama oko migranata, ali i povećanim brojem terorističkih napada. Prema Nostradamusovim predviđanjima, biće povećan verski ekstremizam na Bliskom Istoku koji će uticati na migraciju stanovništva i povećan broj izbeglica prema Evropi.

Migranti
Migranti foto: AP

Kina će postati novi svetski lider. Globalno zagrevanje će takođe izazvati mnoge oružane sukobe. Treći svetski rat će uključivati dve velike supersile i trajaće 27 godina. Veruje se da će treći svetski rat početi nakon smrti poslednjeg pape (onog koji će doći nakon smrti pape Benedikta 16).

Prema Nostradamusovim spisima, dan sunčevog pomračenja 23. jula 2019. godine može označavati početak katastrofe za Katoličku crkvu, ali i druge hrišćanske crkve. Ubistvo poglavara rimokatoličke crkve dovelo bi do haosa širom sveta, a ovaj događaj će se dogoditi u vremenu koje je pred nama, predviđa Nostradamus.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.