UBILI RADNIKA OBEZBEĐENJA, JER IH JE SPREČIO DA UĐU NA ŽURKU: Rumun izgubio život štiteći TAJKUNE I ARAPSKE ŠEIKE
Tudor Simionov je ubijen u novogodišnjoj noći, Foto: Met police

strašno!

UBILI RADNIKA OBEZBEĐENJA, JER IH JE SPREČIO DA UĐU NA ŽURKU: Rumun izgubio život štiteći TAJKUNE I ARAPSKE ŠEIKE

Ubistvo na ulazu se dogodilo oko 5.30, a devojka ubijenog Rumuna izjavila je kako je ovo za njih trebala biti ključna godina jer su u Englesku stigli u potrazi za boljim životom i planirali su da osnuju porodicu

Objavljeno:

Proslava u novogodišnjoj noći bila je kobna za rumunskog sportistu i izbacivača Tudora Simionova koji je u elitnoj londonskoj četvrti Mejfer obezbeđivao zabavu na kojoj su bili aristokrati, prinčevi, arapski šeici i tajkuni.

Simion je u Englesku došao pre samo nekoliko nedelja, a život je izgubio kada je pokušao zaustaviti grupu muškaraca koji su silom hteli da uđu na proslavu, javlja Daily Mail.

Zbog ubodne rane ravno u srce, ubrzo je preminuo, a jedan od osumnjičenih za ubistvo je 26-godišnji Imran Mostafa Kamel, sin poznatog imama Abu Hamze koji je zbog terorizma osuđen na doživotnu kaznu u zloglasnom američkom zatvoru ADX Florence.

Tudor Simionov je ubijen u novogodišnjoj noći
Tudor Simionov je ubijen u novogodišnjoj noći foto: Printscreen/Facebook

"Divlja žurka", na kojoj su osim tajkuna, prema izjavama nekih svedoka, bile i elitne prostitutke oskudno odevene, organizovao je samoprozvani lord i osuđeni prevarant Edi Davenport (53).

- Bila je divlja žurka. Svega je bilo. Mogli ste imati bilo kakav zahtev, on bi vam se ispunio - rekao je za Daily Mail jedan od učesnika zabave.

- Nije tajna da je Edi organizovao sve, on je uzimao novac. Cene nisu bile fiksne, ali pojedinačna ulaznica je stajala oko 110 eura. Ako bi petorica muškaraca došla na ulaz, to bi ih koštalo ukupno 2000 eura. u Edijevom društvu bila je i jedna Kineskinja koja je takođe ubirala novac. Ubistvo na ulazu se dogodilo oko 5.30, a devojka ubijenog Rumuna izjavila je kako je ovo za njih trebala biti ključna godina jer su u Englesku stigli u potrazi za boljim životom i planirali su da osnuju porodicu. (Espreso.co.rs/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.