PIPKAJTE SE, TRLJAJTE, DRPAJTE, RADITE ONE STVARI... Pentagon ukinuo naređenje o prisilnom celibatu u vojsci!
Pentagon je povukao naređenje američkim vojnicima, Foto: REUTERS

zvanično

PIPKAJTE SE, TRLJAJTE, DRPAJTE, RADITE ONE STVARI... Pentagon ukinuo naređenje o prisilnom celibatu u vojsci!

Povučeno je naređenje koje je ceo bataljon bacilo u prisilni celibat

Objavljeno: 12:54h

Američki vojnici koji služe u Nemačkoj s olakšanjem su odahnuli kad im je stiglo naređenje da ponovo mogu da se seksaju bez straha da će završiti pred vojnim sudom. Povučeno je naređenje koje je ceo bataljon bacilo u prisilni celibat.

Verovatno vođeni pogrešnom pretpostavkom da je čist um najbolji put za čistu bazu, komandanti 2. bataljona 8. konjičke regimente, 1. konjičke divizije i 1. oklopne brigade u američkoj bazi u Grafenveru u Nemačkoj objavili su 17. decembra neobičnu zabranu kako bi se vojnici "koncentrisali" na "čišćenje terana" i pripreme za povratak kući, u bazu Fort Hud u američkoj saveznoj državi Teksasu.

Verovatno su procenili da bi ih seks omeo u tome, pa su izdali neverovatno detaljno naređenje o zabrani seksa. U naređenju se navodi da su zabranjeni svi činovi seksualne prirode, ne samo snošaj, oralni i analni seks. Zabranjeno je čak i "ljubljenje, trljanje, drpanje, maženje i ples u krilu".

Ovaj dopis objavio je na Tviteru korisnik U.S. Army WTF! Moments (Trenuci koji ti je moj američke armije), kog nije mrzelo da strpljivo i pedantno pobroji sve moguće kombinacije seksa kao da ih nabraja za neki perverzni ispit na kom se nudi više odgovora., da bi posle svake kombinacije dodao zabranu "činova preduzetih s namerom seksualnog zadovoljstva od strane svake osobe u politonu za vežbanje u Grafenveru".

Naređenje uopšte nije bilo šala, prekršiocima je zaprećeno da će odgovarati na vojnom sudu.

Međutim, izgleda da su komandanti shvatili da je ovakva "politika nepotrebna s obzirom da se red i disciplina mogu sprovesti kroz postojeće administrativne odredbe". S obzirom na to da su ovi vojnici već devet meseci proveli u barakama bez ijednog skandala ili orgija po uzoru na "Kaligulu", naređenje je povučeno.

Pitanje je samo kako je tolikom broju vojnika pošlo za rukom da devet dana žive u celibatu.

Bonus video:

HITNO ATERIRAO NASRED PROMETNOG AUTOPUTA! Razlog za to je NESTVARAN! (VIDEO)

(Espreso.co.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.