RUSI ZATEKLI ZASTRAŠUJUĆE SCENE U LABORATORIJI SMRTI: Otkrili su na vreme šta AMERI MULJAJU NA KRIMU!
Nakon ujedinjenja Krima s Rusijom tamo su pronađeni sanduci s biomaterijalima spremni za isporučivanje, Foto: Reuters

STRAŠNO!

RUSI ZATEKLI ZASTRAŠUJUĆE SCENE U LABORATORIJI SMRTI: Otkrili su na vreme šta AMERI MULJAJU NA KRIMU!

Moskva smatra da američke i gruzijske vlasti pokušavaju da sakriju istinski cilj delatnosti vojnog odreda američke armije koji proučava posebno opasne infektivne bolesti!

Objavljeno: 17:37h

Sjedinjene Američke Države planirale su da u Simferopolju izgrade biolaboratoriju sličnu gruzijskom centru "Lugar".

Nakon ujedinjenja Krima s Rusijom tamo su pronađeni sanduci s biomaterijalima spremni za isporučivanje, izjavila je šefica Rospotrebnadzora Ana Popova.

- Danas u Ukrajini postoji 11 američkih laboratorija. One su modernizovane sredstvima Pentagona. Bila je planirana izgradnja takve laboratorije i u Simferopolju. Godine 2014. pronašli smo 104 kadice s ektoparazitima, 46 uzoraka unutrašnjih organa glodara, 105 uzoraka krvnog seruma ljudi, koji su bili spremni za isporučivanje. Ta stanica za borbu protiv kuge je prestala da bude istraživačka i postala je samo punkt za prikupljanje materijala i njegovo slanje u Evropu, po narudžbini - rekla je Popova na konferenciji za novinare.

Ranije je bivši ministar za državnu bezbednost Gruzije Igor Giorgadze saopštio da je moguće da se u laboratoriji "Ričard Lugar" u Gruziji izvode eksperimenti nad ljudima opasni po život.

Načelnik Jedinica za radijacionu, hemijsku i biološku zaštitu Oružanih snaga Rusije Igor Kirilov je saopštio da su američki naučnici iz centra "Lugar" pod maskom lečenja proveravali toksičnu hemijsku supstancu na lokalnim žiteljima.

Moskva smatra da američke i gruzijske vlasti pokušavaju da sakriju istinski cilj delatnosti vojnog odreda američke armije koji proučava posebno opasne infektivne bolesti. Gruzijska strana smatra da su ta strahovanja neosnovana i saopštava da se laboratorija bavi isključivo naučnim istraživanjima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.