Kradu mu hajp: Džihadisti koriste haštag #JustinBieber! (FOTO) (VIDEO)

prečicom do slave

Kradu mu hajp: Džihadisti koriste haštag #JustinBieber! (FOTO) (VIDEO)

Militantni islamisti nastoje da "operu mozgove" milionima mladih pomoću pop zvezde, koju sad stavljaju u haštag kako bi raširili svoju bolesnu propagandu
Objavljeno: 22.02.2016. 14:21h
Teroristička organizacija rešila je da iskoristi popularnost mlade pop zvezde (76 miliona fanova), zloupotrebom haštaga s njegovim imenom (#JustinBieber) na društvenim mrežama.

Džihadisti odrubili glavu tinejdžeru zato što je slušao pop muziku (FOTO)​

Džastin Biber jedna je od najvećih atrakcija na mrežama poput Tvitera i Instagrama, a njegovo ime koristi se na hiljade puta u toku jednog dana, čime je konstantno u trendu.Milioni negovih fanova, tzv. "Bilibera" (onih koji veruju u Bibera), imaju ispod 10 godina, zbog čega se javnost naročito uzrujala u ovom slučaju. Roditelji se brinu da bi njihova deca mogla da slučajno nalete na snimke krvavih scena, kao i da slučajno ne potpadnu pod uticaj džihadista.Džastin Biber je potpuno otkačio za cicom koja dolazi iz slavne glumačke porodice (FOTO)​Islamska Država u najnovijoj propagandi okačila je zloslutni video, a pored svojih haštagova, uključili su i one koji su najviše "trending", poput imena pop pevača, ili pojmova Holivud i Bolivud.

Marketing danas.

Printscreen / Twitter


(Espreso.rs / Express)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media