DEDA MRAZE, MOLIM TE DONESI MI KOSU, ALI DA BUDE KOVRDŽAVA: Teško bolesni dečak rasplakao je sve svojom željom
Ove je godine po prvi put odlučio da  posalje pismo Deda Mrazu, Foto: Društvene mreže

psimo deda mrazu

DEDA MRAZE, MOLIM TE DONESI MI KOSU, ALI DA BUDE KOVRDŽAVA: Teško bolesni dečak rasplakao je sve svojom željom

Pismo ovog dečaka je  dirnulo milione

Objavljeno: 23.12.2018. 10:09h
  • 2.4k

Čim je nedavno naučio prva slova, 4-godišnji britanac Zak Oliver odlučio je da pošalje pismo Deda Mrazu. Iako mu je uputio tek nekoliko rečenica, njegovo pismo je dirnulo milione.

Mali Zak Oliver iz Velike Britanije, nažalost, nije poput sve druge dece. Iako je živahan i pametan dečačić, Zac boluje od leukemije. I dok njegovi vršnjaci slobodno vreme provode u parkovima i na igralištima, Zak mora da odmara kako bi se što bolje oporavio od hemioterapije, piše Daily Mail.

Zbog toga je Zak Božiću veseliji i više od sve druge dece, a ove je godine po prvi put odlučio da  posalje pismo Deda Mrazu. I dok je majka držala olovku i pisala, Zak je diktirao:

 

Dragi Deda,

Mama mi je rekla da ti poručim da sam bio dobar, pa bih te molio da mi doneseš:

Dinosauruse

PAW Patrol

Kosu - molim te da bude kovrdžava

Dečak je, dakako, kosu izgubio za vreme hemioterapija, a njegova je želja dirnula milione ljudi širom sveta, a sad najverovatnije i - vas.

Iako prolazi kroz bolest koju ne zaslužuje ni jedno dete, Zak se ne žali. Sve otkad mu je leukemija dijagnostifikovana u maju ove godine, Zak je ostao pozitivan i večito nasmejan.

Zahvaljujući plemenitosti nekolicine Britanaca, njegovi su roditelji nedavno uspeli da prikupe čak pola miliuna funti kako bi Zak otputovao u SAD da  primi novu vrstu leka za leukemiju. Ta terapija bi šanse za preživljavanje trebalo dapodigne sa 25% na 60%.

Držimo mu palčeve!

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media