U 2019. POČINJE APOKALIPTIČNI RAT KOJI ĆE TRAJATI 3 GODINE! Ovo tvrdi prorok koji je predvideo Hitlera
Ovo tvrdi prorok koji je predvideo Hitlera, Foto: Printscreen

da li je ovo realno?

U 2019. POČINJE APOKALIPTIČNI RAT KOJI ĆE TRAJATI 3 GODINE! Ovo tvrdi prorok koji je predvideo Hitlera

Neki njegovi stihovi su intrigantno specifični, poput onih u kojima predviđa veliki požar u Londonu ili dolazak Adolfa Hitlera na vlast

Objavljeno: 16:57h

Prema predviđanjima legendarnog proroka Nostradamusa, koji je prema nekim tvrdnjama predvideo Adolfa Hitlera i rušenje Bliznakinja, 2019. kao godina koja nam dolazi zvuči kao početak trideset godina patnje ljudskog roda i neće biti bolje sve do 2046. godine.

Naime, u svojoj knjizi "Proročanstva" francuski filozof i prorok tvrdi kako će baš 2019. godina biti početak apokaliptičnog rata koji će trajati gotovo tri decenije, prenosi Miror.

- Rat će početi između dve velike svetske sile i trajaće 27 godina. Trenutak velikog nasilja će se poklopiti sa pojavom komete na nebu. Nuklearni terorizam i prirodne katastrofe će uništiti našu planetu dok se gigantska planeta ne približi Zemlji - navodi se u proročanstvu.

U svojoj knjizi opisuje kako će poplave zahvatiti Evropu, kao i katastrofalne erupcije vulkana na području između Kalifornije i Vankuvera.

On predviđa da će doći do jačanja ekstremizma i terorističkih napada na Bliskom istoku. Međutim, neće biti sve tako crno. Naime, političke vođe uspeće da se dogovore u borbi protiv klimatskih promena, a doći će do napretka u medicini koji će nam omogućiti da živimo čak 200 godina.

Nostradamus je pisao u relativno zagonetnom stilu kako bi zavarao sve one koje su želeli da ga proglase vešcem i smatra se kako je on predvideo čitav niz događaja, poput smrti francuskog kralja Henrrija II pa sve do 9.11.

Neki njegovi stihovi su intrigantno specifični, poput onih u kojima predviđa veliki požar u Londonu ili dolazak Adolfa Hitlera na vlast.

Međutim, Nostradamus je predvideo da će ljudi razviti sposobnost da razgovaraju sa životinjama, što pokazuje da nije baš uvek bio u pravu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.