UMRO KOLIN KROL! Osnivač POPULARNE APLIKACIJE pronađen MRTAV, policija u njegovom stanu zatekla HAOS
Colin Kroll, Foto: Facebook: Colin Kroll

šok

UMRO KOLIN KROL! Osnivač POPULARNE APLIKACIJE pronađen MRTAV, policija u njegovom stanu zatekla HAOS

Sumnja se na predoziranje drogom!

Objavljeno:

Suosnivač popularne aplikacije HQ Trivia, Kolin Krol (34), nađen je mrtav u svom stanu u Njujorku, javlja BBC.

Devojka izvršnog direktora (CEO) HQ Trivije i suosnivača video platforme Vine zamolila je policiju da proveri je li Krol dobro jer već neko vreme nije mogla doći do njega.

HQ Trivia mobilna je aplikacijia za igranje kvizova uživo gde igrači mogu za tačno odgovorena pitanja dobiti pravi novac. Postala je jedna od najpopularnijih igara, koju je u 2017. godini znalo igrati i oko 400.000 igrača istovremeno.

S vremenom je popularnost te igrale opala te u 2018. godini više nije bila među 100 najtraženijih igara na servisu App Store.

Sumnja se na predoziranje drogom

Policija je našla beživotno telo Colina Krolla u njegovom stanu na Menhetnu. Pored tela pronašla je opojna sredstva pa se veruje kako je CEO Trivije umro zbog pedoziranja drogom, javlja TMZ.

“Danas smo saznali za smrt našeg dragog prijatelja i suosnivača Colina Krolla. S dubokom žalošću se s njim pozdravljamo i izražavamo saučešće njegovoj porodici i prijateljima“, napisao je HQ u izjavi.

Sa njim se na Tviteru oprostio i njegov prijatelj te poslovni saradnik Rus Yusupov, takođe jedan od osnivača HQ Trivije: “Teško sam primio vest o smrti mog prijatelja i poslovnog suradnika Colina Krolla. Moje molitve idu njegovoj porodici i svima koji su ga voleli. Zauvijek ću ga pamtiti zbog njegovog velikog srca i dobre duše. Učinio je svet i internet lepšim mestom za život. Počivao u miru“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.