15 GODINA POSLE SMRTI OCA stranac je pokucao na vrata i pitao mamu i sina DA UĐE UNUTRA! (VIDEO)
Kada je napunio 15 godina, bio je kopija svog oca, Foto: Print Screen Youtube

nesvakidašnje

15 GODINA POSLE SMRTI OCA stranac je pokucao na vrata i pitao mamu i sina DA UĐE UNUTRA! (VIDEO)

Jedna dobra osoba pročitao je njenu priču i želeo je da joj pomogne

Objavljeno: 09:55h

Kada je Džastin Rozer imao samo 9 meseci, negov otac, Džonatan Rozer poginuo je služeći vojsku. Njegova supruga, Džesika , pričala je s njim samo 12 sati pre njegove smrti. Obaveštavala ga je o tome kako je njihov predivni sin. Nažalost, Džonatan ga nikada nije upoznao.

Nakon te tragedije, kada je Džesika pokušala da se vrati svom normalnom životu, odlučila je da proda neke od suprugovih stvari. Jedna od njih je bila njegova crna Tojota iz 1999.godine.

Niko je nije vozio, a i ona je imala hipoteku na kuću koju je trebala da plati, te je zbog toga odlučila da to uradi, a pored toga, sada je bila samohrana majka. Kako je Džastin odrastao, postavljao je sve više pitanja o tome kako je njegov tata preminuo. Kada je napunio 15 godina, bio je kopija svog oca. Počeo je da skuplja njegove slike i druge stvari koje su mu pripadale.

Džastin Rozer kada je imao devet meseci
Džastin Rozer kada je imao devet meseci foto: Print Screen Youtube

Bila je jedna stvar koju je Džastin želio više od svega, očev stari auto.

Nije to mogao da objasni, ali je očajnički želio da kada napuni 16 godina sedi na istom sedištu na kojem je pre sedeo njegov otac, da oseti vetar u kosi i da zna da je blizu čoveku koji mu je podario život.

Džesika je odlučila da pokuša da vratiti njegovu staru Tojotu koju je prodala pre više godina. Znala je da to verovatno neće uspeti, ali je to želela zbog svog sina.

Pomoć je potražila na internetu. Njena srceparajuća priča se brzo proširila te je tako došla do vlasnika vozila…

Uspeli su da se dogovorre, a Džesikaje bila spremna da za njega da mnogo novca iako nije bilo u nekom odličnom stanju. Planirala je da ga popravi pre nego što ga doveze kući.

Jedna dobra osoba, Kajli Foks, pročitao je njenu priču i želeo je da joj pomogne. Skupio je dovoljno novca da plati auto, a potom je okupio grupu volontera da ga vrate u dobro stanje.

Svi oni su došli na Džastinov 16. rođendan da ga iznenade. Pogledajte njegovu reakciju kada vidi da se auto približava njegovoj kući.

Ovo je zaista nevjerovatan gest koji nam govori da će Džonatan uvek biti u mislima svoje supruge i sina. On bi sigurno bio ponosan na svog sina i suprugu, naročito da može videti da su vratili njegov stari auto.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.