OTAC JE PLAKAO MOLEĆI ZA POMOĆ! Nađeno telo ćerke MILIJARDERA koja je nestala na putu oko sveta, UBIO JE MOMAK?
Grejs Milan, Foto: Facebook

ISTRAGA U TOKU

OTAC JE PLAKAO MOLEĆI ZA POMOĆ! Nađeno telo ćerke MILIJARDERA koja je nestala na putu oko sveta, UBIO JE MOMAK?

Porodica devojke je obaveštena o novim policijskim saznanjima

Objavljeno:

Policija na Novom Zelandu je uhapsila jednog 26-godišnjeg muškarca i rekla da će on biti optužen za ubistvo nestale britanske turistkinje Grejs Milan (22).

Milan je ćerka britanskog milionera iz Eseksa u Engleskoj, a poslednji put je viđena u hotelu u Oklandu, pre skoro nedelju dana sa čovekom za koga policija kaže da ga je najverovatnije upoznala preko aplikacije za upoznavanje "Tinder".

Nekoliko sati pre ovog saopštenja iz policije je rečeno da veruju da je nestala turistkinja ubijena. Inspektor oklandske policije, Skot Bird, rekao je da dokazi koje je policija sada prikupila pokazuju da Grejs "nije više živa". Osumnjičeni je u pritvoru, a pronađeno je i vozilo za koje se smatra da je u njemu bila Grejs Milan.

Porodica devojke je obaveštena o novim policijskim saznanjima.

- Nažalost, dokazi koje smo do ovog trenutka sakupili u istrazi pokazuju da se radi o ubistvu. Još ne znamo gde je ona. Odlučni smo u tome da je nađemo i vratimo porodici - rekao je Bird.

Policija je prethodno objavila slike njene ogrlice i sata, koje je nosila u trenutku nestanka i zatražila da se jave ljudi koji ih prepoznaju.

Grejs Milan, ćerka bogatog preduzetnika, nestala je 1. decembra na Novom Zelandu, tokom proputovanja svetom.

Prethodno je njen otac Dejvid Milan sa suzama u očima zamolio sve koji nešto znaju da se jave.

- Čuli smo se prvog decembra i strašno smo zabrinuti. Ona je predivna, otvorena, ljubazna osoba koja obožava svoju porodicu. Nikada nije prošlo toliko vremena, a da se ne čujemo. Na Novi Zeland stigla je 20. novembra, stalno nam je slala fotografije sa svojih avantura - izjavio je njen otac, prenosi "Dejli Mejl".

Bonus video

VATRA U SAVSKOJ ULICI: Gorele stare stvari u napuštenom magacinu železničke stanice

(Espreso.co.rs/ Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.