OTAC JE PRONAŠAO TELO SINA (5) SA ODRUBLJENOM GLAVOM U KANTI ZA SMEĆE: Zaledio se kada je saznao ime UBICE!
Lihui Liu, Foto: Printscreen/Twitter

jeziv zločin

OTAC JE PRONAŠAO TELO SINA (5) SA ODRUBLJENOM GLAVOM U KANTI ZA SMEĆE: Zaledio se kada je saznao ime UBICE!

Majka dečaka, koja ima još jedno dete, uhapšena je istog dana nakon što je policija u Hjustonu dobila dojavu o ubadanju nožem u njihovoj porodičnoj kući

Objavljeno:

Teksaški grad Hjuston šokirao je brutalan zločin - majka je svog sina udavila i odrubila mu glavu, a obezglavljeno telo petogodišnjeg dečaka pronašao je otac.

Telo dečaka pronašao je otac u kanti za smeće umotanog u kesu. Pored umotanog tela, našao je i odrubljenu glavu svog deteta. Nešto ranije, otac je pitao majku Lihui Liu (43) gde im je sin, a ona mu je rekla da ga je poslala daleko, nakon čega mu je priznala šta je zapravo uradila.

Majka dečaka, koja ima još jedno dete, uhapšena je istog dana nakon što je policija u Hjustonu dobila dojavu o ubadanju nožem u njihovoj porodičnoj kući.

Policija je po dolasku u njihov dom, pronašla telo dečaka delimično prokrivenog kesom na podu garaže. Na istom mestu pronađena je i glava.

Liu je na saslušanju priznala da je udavila dete, ali je odbila da govori o odrubljivanju glave. Ponovo će biti izvedena na sud u ponedeljak.

Motivi ovog monstruoznog zločina nisu poznati, ali kako navode mediji, porodica je bila poznata centru za socijalni rad.

BONUS VIDEO: POTPUNO ĆE VAS RAZNEŽITI KADA GA VIDITE! Malo mače ide na spavanje ušuškano u pokrivače sa igračkom! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.