Najpoznatiji borac Islamske države rođen je u Srbiji! Sad je mrtav! (FOTO)

FANATIČNI ISLAM

Najpoznatiji borac Islamske države rođen je u Srbiji! Sad je mrtav! (FOTO)

Huseinović je rođen u Ljuboviji u Srbiji, ali je odrastao u Bratuncu, u severoistočnoj BiH. Borcima Islamske države se priključio iz Francuske, gde je proveo desetak godina
Objavljeno:

Jedan od najpoznatijih boraca Islamske države, Said Huseinović, koji je sa balkanskih prostora, ubijen je na području Sirije dok se borio za Islamsku državu. Najokrutniji taliban: Ubija sve što mu se nađe na putu! (VIDEO) Nisu poznate okolnosti pod kojima je stradao, a preko društvenih mreža kruže fotografije njegovog beživotnog tela. Huseinović je rođen u Ljuboviji u Srbiji, ali je odrastao u Bratuncu, u severoistočnoj BiH. Borcima Islamske države se priključio iz Francuske, gde je proveo desetak godina. Osim kao borac na Bliskom istoku, u javnosti je poznat i kao novi suprug Elvire Karalić, koja je napustila supruga i dvoje male dece, pa mu se priključila u Siriji. Iako su ona i suprug u BiH bili pripadnici vehabijskog pokreta, smatrala je kako je verska obaveza žene o da ostavi muža i decu i da se uda za ratnika iz Sirije, na šta su je mesecima nagovarali borci iz daleke zemlje.Nakon što je po šerijatu oženio Elviru, Said je kasnije oženio još jednu ratnicu Islamske države.

Youtube Printscreen
Kao glavni čovek koji vrbuje žene za rat u Siriji spominje se Sandžaklija Ebu Muhamed, a nagovara ih uglavnom preko Fejsbuka. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.