TATA, URADILA SAM NEŠTO LOŠE: Otac je ostavio dvoje male dece same u automobilu, a onda je ZATEKAO HOROR! (VIDEO)
Užas u kolima, Foto: Profimedia

jezivo

TATA, URADILA SAM NEŠTO LOŠE: Otac je ostavio dvoje male dece same u automobilu, a onda je ZATEKAO HOROR! (VIDEO)

Jedan muškarac iz Teksasa je optužen za zapostavljanje dece, nakon što je njegova šestogodišnja ćerka zadavila svog malog brata dok su bili sami u automobilu

Objavljeno:

Ejdrijan Drešuan Midlton (26) ostavio je decu u parkiranom automobilu samu skoro sat i po vremena i otišao u kupovinu u obližnju radnju, piše "Metro".

On je ispričao policiji da je ostavio upaljenu klimu, pustio film deci i dao im vodu i hranu, a zatim otišao da kupi odeću.

Kada se vratio u automobil zatekao je devojčicu kao plače na zadnjem sedištu. Kada ju je upitao gde joj je brat, ona je rekla da je uradila nešto loše.

Midlton je rekao da je zatim našao svog jednogodišnjeg sina koji nije disao, a oko vrata mu je bio obmotan pojas.

Pokušao je da oživi dečaka i pozvao hitnu pomoć koja ga je odvezla u bolnicu, ali su tamo mogli samo da ga proglase mrtvim.

Midlton je tvrdio da je decu ostavio same oko pola sata, ali se na snimcima bezbednosne kamere vidi da je on u prodavnici proveo sat i po vremena.

Devojčica je policiji rekla da se igrala sa bratom, a da je on u jednom trenutku počeo da plače i nije prestajao. To ju je naljutilo pa mu je obmotala pojas oko vrata. Kako je rekla, misila je da je on samo zaspao. Protiv devojčice neće biti podignuta optužnica.

BONUS VIDEO: Emisija Kratki espreso

(Espreso.co.rs / Metro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.