BEBA SE PROBUIDLA USRED NOĆI I SPASLA ŽIVOT SVOJOJ PORODICI: Reči njene majke gađaju pravo u srce (FOTO)
Beba, Foto: preentscreen

imali su sreće

BEBA SE PROBUIDLA USRED NOĆI I SPASLA ŽIVOT SVOJOJ PORODICI: Reči njene majke gađaju pravo u srce (FOTO)

Ovaj dragoceni mali anđeo je uradio nešto neverovatno

Objavljeno:

Mlada mama Monik Rapel podelila je na svom Fejsbuk profilu nekoliko slika uz opis koji je šokirao njene prijatelje, ali i ljude širom sveta.

Naime, njena ćerkice usred noći probudila i na taj način spasla život svojim roditeljima.

– Ovaj dragoceni mali anđeo je uradio nešto neverovatno. Nešto što neće u potpunosti razumeti dok ne odraste. Ona je bukvalno spasila naše živote. Selia se uglavnom budi jednom u toku noći. Uvek ustanemo do nje i pomognemo joj da opet zaspi. U petak u 3 ujutru se uskomešala po drugi put.

Pokušala sam da odem do njene sobe, ali sam samo napravila par koraka pre nego me je potpuno obuzela vrtoglavica. Kajl se odmah probudio i brzo smo ustanovili da nešto nije u redu. Oboje nas je uhvatila vrtoglavica, glavobolja, mučnina i oči su nas pekle. Spakovali smo torbu i probudili Celiju.

Beba
Beba foto: preenrscreen

Počela je da povraća i dok sam je držala, mačka mi se srušila pred nogama. Na svu sreću, Kajlovi roditelji su došli da pomognu tačno pre nego se on onesvestio. Brzo je došao sebi i pozvali su pomoć. Odveli su nas u bolnicu. Lečeni smo od trovanja ugljen monoksidom – napisala je Monik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.