AMERIKANKA SRPSKOG POREKLA STRADALA U PUCNJAVI: Dejna (25) tek dobila posao u bolnici U KOJOJ JE UPUCANA
Među ubijenima je 25-godišnja devojka srpskog porekla iz Čikaga Dejna Les, Foto: EPA

HOROR

AMERIKANKA SRPSKOG POREKLA STRADALA U PUCNJAVI: Dejna (25) tek dobila posao u bolnici U KOJOJ JE UPUCANA

Napadač je potom nasumice otvorio vatru na hodniku bolnice usmrtivši farmaceutkinju koja je u tom trenutku izlazila iz lifta nesvesna drame

Objavljeno:

Tri osobe su preminule od rana zadobijenih u pucnjavi u čikaškoj bolnici "Mersi". Kako RTS nezvanično saznaje, među ubijenima je 25-godišnja devojka srpskog porekla iz Čikaga Dejna Les. Pronađeno telo napadača.

Čikago tribjun je naveo, pozivajući se na očevice, da je policija pozvana u bolnicu nakon što se napadač sukobio sa svojom devojkom doktorkom Tamarom O'Nil, zbog raskida veridbe. On je nju više puta pogodio iz vatrenog oružja.

Napadač je potom nasumice otvorio vatru na hodniku bolnice usmrtivši farmaceutkinju koja je u tom trenutku izlazila iz lifta nesvesna drame koja se u tom trenutku događala oko nje i policajca na dužnosti koji mu se suprotstavio.

AP navodi da nije precizirano da li je napadač izvršio samoubistvo ili je ubijen.

Kako nezvanično saznaje RTS, među ubijenima je 25-godišnja devojka srpskog porekla iz Čikaga Dejna Les. Ona je letos doktorirala farmaciju na poznatom Pjurdju univerzitetu u Indijani, koji je na oko dva sata južno od Čikaga.

Prijatelji Dejne Les na društvenim medijima objavljuju da je ona u julu dobila posao u bolnici i da je imala zakazano venčanje za početak juna sledeće godine.

Tokom studija volontirala je na SOS telefonu za žrtve silovanja i sprečavanje samoubistava.

Portparol gradonačelnika Čikaga Rama Emanuela objavio je da gradonačelnik i šef čikaške policije Edi Džonson prate razvoj situacije.

(Espreso.co.rs/Agencije/ČIKAGO TRIBJUN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.